Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

D-Link Cloud – kamerák után routerek és adattárolók a személyes felhőben

Tárolj otthon, és érd el adataidat bárhonnan, bármilyen eszközzel

 A D-Link ma sajtótájékoztatón mutatta be legújabb fejlesztésű cloud termékeit, melyek július vegetal a hazai polcokon is megtalálhatók lesznek. A mydlink platformot továbbfejlesztve a D-Link három új routerrel, egy adattárolóval és egy olyan, minden körülmények között hasznos mobil útitársat mutatott be, mely biztosítja adataink és otthoni hálózatunk elrését, bárhol is tartózkodjunk éppen.

Az Egyesült Államokban a cloud alatt az adatok felhőben tárolását érti az otthoni felhasználó. Az adatokat egy ingyenesen vagy minimális havidíj ellenében egy weben keresztül elérhető tárhelyre töltik fel, és innen érik el. A D-Link azonban nem ebben látja a biztonságot.

“Úgy látjuk, hogy Magyarországon az emberek akkor érzik adataikat, fotóikat, filmjeiket biztonságban, ha azt otthon tárolják. Ez a gondolkodás megegyezik a D-Link fejlesztéseinek irányával: Tárolj otthon, és érd el bárhonnan ingyenes Android és iOS alkalmazásokkal. Ehhez az adattárolót, a routert és a személyes felhőt bármikor, bármilyen – ADSL, kábel, Wi-Fi vagy 3G – Internet kapcsolat birtokában biztonságosan biztosító Mobil Útitársat is elérhető áron kínálja a D-Link.” – mutatta be az új termékcsaládot Dr. Kilbertus Viktor, a D-Link Magyarország sajtókapcsolati tanácsadója.

“Az okostelefonok a telekommunikációs és IT ipar leggyorsabban fejlődő szegmense. A D-Link mostani fejlesztéseivel ezt a hullámot szeretné meglovagolni, és még az idén kitörni az olcsó routergyártó szerepből. Ehhez adja a fegyverzetet a számos szolgáltatást kínáló új cloud portfolió.” – jelölte ki a cég új stratégiai irányát Ebinger Norbert, a D-Link Magyarország képviselet vezetője.

A D-Link cloud portfolio legfontosabb szolgáltatásai:

Cloud routerek (DIR-605L, DIR-636L, DIR-826L)
• Android, iPhone alkalmazásokkal széleskörű monitoring lehetősége
• Számítógépek csatlakozásának engedélyezése / tiltása az otthoni hálózathoz
• E-mail értesítés a behatolási kísérletekről
• Meglátogatott domainnevek listája

Cloud tároló (DNS-320L)
• Adatok, filmek, zenék, fotók biztonságos tárolása és elérése a világon bárhonnan
• SharePort Mobile alkalmazással streamelés Android okostelefonra, iPhone-ra, iPad-re

Cloud kamerák (DCS-930L, DCS-932L, DCS-942L, DCS-5222L, DCS-2132L és DNR-322L NVR)
• Otthonunk megfigyelése vezetékek nélkül akár okostelefonról vagy iPhone-ról (mydlink Lite vagy mydlink Plus alkalmazással)
• E-mail értesítés mozgás esetén távolról indítható rögzítéssel

SharePort Mobile Companion (Mobil útitárs – DIR-505)
• Vezeték nélküli Internet-kapcsolat bárhol ADSL, kábel-, Wi-Fi vagy 3G mobilinternet megosztásával
• Wi-Fi Hotspot szolgáltatás
• Okostelefon töltésének lehetősége
• Akár otthoni routerként, akár szállodában, középületekben is azonnal alkalmazható

A D-Link
A D-Link a világ vezető hálózati infrastruktúra gyártója. Idén 26 éve szállít innovatív, kiemelkedő teljesítményű, mégis megfizethető üzleti és lakossági termékeket egyaránt. Hálózati, vezeték nélküli, adattároló, biztonsági és IP megfigyelő megoldásait az elmúlt negyed évszázadban számos díjjal ismerték el. A D-Link termékeivel folyamatosan az adatok és digitális tartalmak hatékonyabb elérését, menedzselhetőségét, biztonságát és megosztását támogatja. Számos IP-alapú technológiában úttörő szerepet játszva ma teljes körű Digitális Otthon és üzleti hálózati élményt biztosít. További információ: www.dlink.hu

2012.07.11 08:16:30   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet