Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Az Axis Communications tovább erősítette vezető piaci szerepét

Az Axis Communications tovább erősítette vezető piaci pozícióját a hálózati videó piacán és átvette az első helyet a megfigyelő kamerák kategóriájában – áll a ma megjelent IMS Research jelentésében.

„A jelentés igazolja a mi számításainkat arról, hogy tavaly nagyobb piaci részesedésre tettünk szert, ugyanis akkor 33%-os növekedést értünk el.” – mondta Ray Mauritsson, az Axis elnök vezérigazgatója. „Pozíciónkat sikerült tovább erősíteni a statégiánk következetes folytatásával. Ez három pilléren alapszik: innovatív hálózati videotermékek gyártása, jól kialakított partneri kapcsolat és globális terjeszkedés.”

Az Axis továbbra is az első és elismerten a vezető piaci szereplője a hálózati videó kategóriájának. Még a megfigyelő kamerák kategóriájában is –, ami a hálózati kamerákon felül az analógot is magába foglalja – globálisan megszerezte a vezető helyet, a tavalyi harmadik helyhez képest.

„A mi elképzeléseinkkel teljesen egybeesik az IMS Research előrejelzése, mely erős és hosszútávú növekedést jósol a hálózati videó termékek piacán. Ez átlagban 25%-os növekedést jelent évente.” – mondta Ray Mauritsson.

Az IMS Research szerint 2016-ra a hálózati kamerák értékesítése a teljes megfigyelő kamerák értékesítésének 60%-át adja majd a világon, viszonyítva a kb. 40%-nak 2011-ben.

Az évente kiadásra kerülő IMS Research jelentés 2012-es kiadása a The World Market for CCTV & Video Surveillance Equipment címen jelent meg, és a 2011-es adatokat figyelembe véve készült. Átfogó információt tartalmaz az analóg és digitális videomegfigyelő eszközök – kamerák, rögzítő megoldások és videokódolók –gyártóiról.
 

2012.05.17 13:44:27   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet