Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Küldöttgyűlés a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában

Megtartotta évértékelő küldöttgyűlését a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

Pekó László, a kamara elnöke elmondta, hogy a kamara az előző évben a gazdasági válság ellenére továbbra is eredményesen és költséghatékonyan gazdálkodott.

A kamara taglétszáma stabil közel ezer vállalkozást jegyeznek, a szolgáltatások köre, melyeket a tagok igénybe vehetnek egyre szélesebb. A kamara tagjai számára a szolgáltatásokat folyamatosan támogatások felkutatásával és projektek megvalósításával igyekszik úgy bővíteni, melyek a vállalkozások igényeihez igazodnak. A szakképzés tekintetében egyre több feladatot lát el a kamara, hiszen a tanulószerződések, a képzőhely-ellenőrzések mellett folyamatos tanácsadást is biztosít az érdeklődő vállalkozásoknak, mind a 125 gon dozása alá rendelt szakmában teljeskörű felügyeletet is biztosít. A kötelező regisztráció kapcsán Pekó László elmondta, hogy a megyei vállalkozások jelentős része eleget tett törvényi kötelezettségének, és kérte a regisztrációját, illetve megfizette az előírt díjat. A kamara tevékenységéről szóló gazdasági beszámolót az előző évi pénzügyi terv kiértékelését, a 2011. évi mérleg- és eredménykimutatást és a 2012. évi pénzügyi tervet a kamarai küldöttek egyhangúlag elfogadták. Az elnök tájékoztatást adott a kamarai választá sokhoz kapcsolódó teendőkről, és ismét elmondta, hogy kamarai tisztségviselő az lehet aki önkéntes kamarai tag, de minden regisztrált vállalkozás szavazójoggal rendelkezik. A program zárásaként kamarai elismerések átadására került sor.

A megyei kereskedelmi és iparkamara ez évben is elismeri azon vállalkozások, vállalkozók, oktatási szakemberek és tanulók munkáját akik sokat tettek a megye gazdaságáért, a fiatal szakemberek képzéséért.

A díjakat Pekó László, a megyei kereskedelmi és iparkamara elnöke adta át a kamara ünnepi küldöttgyűlésén.

Az „Év Szolgáltató Vállalkozása” díj birtokosa a Polgári Biztonságvédelmi Szolgálat Kft lett.

A Polgári Biztonságvédelmi Szolgálat Kft. 1991-ben alakult Nyíregyházán. Ügyfélorientált gondolkodásmódjának eredményeképpen több évtizede eredményesen tevékenykedik saját szakterületén. Az elmúlt húsz évben gyökeresen átalakult a Kft. struktúrája és tevékenységi köre is kiszélesedett. Hosszú és eredményes út vezetett a komplex vállalatbiztonsági szolgáltatást nyújtó vállalkozás jelenlegi formájának kialakításáig. A cég a klasszikus biztonságvédelmi szolgáltatásokon túlmenően szerteágazó szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére, úgy mint webáruház üzemeltetése, munkavédelmi, tűzvédelmi szolgáltatások, minőségirányítási szolgáltatások, energetikai tanúsítványok kiadása, épületek karbantartási, gondnoki munkálatai, szakmai képzések szervezése. A vállalkozás stabil gazdálkodást folytat, a szolgáltatási kör fejlesztésének köszönhetően a válság okozta akadályokat is sikeresen leküzdötte. Munkatársai magasan kvalifikált szakemberek. A Kft. számos szakmai szervezeti tagsággal rendelkezik, amelyektől a cég vezetője 2009-ben az „Év Biztonságvédelmi Szakembere” elismerő is díjat is megkapta. A sikeres szakmai működés mellett a vállalkozás szociális érzékenységét bizonyítja társadalmi felelősségvállalás keretében végzett számos támogatói tevékenysége. Lehetőségeihez mérten rendszeresen támogatja Nyíregyháza kulturális eseményeit és sport rendezvényeit.

2012.05.22 09:58:54   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet