Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Kilincsbe épített beléptető rendszer a Paxtontól

A beléptetőrendszerek piacának éllovasa, a Paxton Access, egy forradalmian új terméket mutatott be, ami egy kilincsbe épített hálózati beléptető rendszer. A Net2 PaxLock a Net2 rendszer része és az évtized egyik legjelentősebb terméke.



A termék egy elegáns helyettesítője a kilincsnek és egyszerűen a 72 mm-es Eurolock szabvány zárra szerelhető. Használatával a vevő nemcsak egy hálózati beléptető rendszerhez jut, hanem sokféle funkcióhoz, előnyhöz és egy olyan megoldáshoz, ami a legkülönbözőbb piaci igényre nyújt megoldást.
Csakúgy mint a többi Paxton termék, a PaxLock is egyszerűen és gyorsan telepíthető. Először is be kell helyezni az ajtóba a kiválasztott, bevésett zárat, majd a lyukak kifúrását követően már fel is lehet szerelni a Net2 PaxLock vezérlőt. Az elemek elhelyezése után a Paxton kínálatában megtalálható Net2Air site surveyor kit segítségével ellenőrizhetjük a jelerősséget, így megfelelő helyet találhatunk a Net2Air bridge, vezetéknélküli hálózati eszköznek.
A Net2 PaxLock ideális olyan helyszíneken, ahol a kábelezés nehézségekbe ütközik. Az egység megbízható, vezetéknélküli Net2Air technológiával lép kapcsolatba a szerver PC-vel, így a Net2Air USB bridge és a Net2Air Ethernet bridge segítségével élvezhetjük a vezetéknélküli hálózati beléptető rendszer előnyeit. Áramellátását két darab, könnyen cserélhető és hosszú élettartamú AA akkumulátor biztosítja. A Net2 szoftverben magunk állíthatjuk be, hogy riasszon a rendszer, ha merül az elem.
A Net2 PaxLock egy egyedülálló online rendszer, ami valós időben küldi jelentéseit a központi Net2 PC-nek, ezáltal a be- és kilépési események, frissítések, jogosultsági változtatások könnyen tudjuk ellenőrizni a Net2 szoftverben. A különböző funkciókban gazdag szoftver használata egyszerű, kezelése nem igényel semmilyen különleges technikai ismeretet.
A Net2PaxLock 10 000 felhasználót és 64 időzónát tud tárolni, valamint csaknem 3 600 eseményt tud kezelni. A rendszer 0°C és + 55°C között üzemképes, használata beltéri ajtóknál ajánlott.

„A Net2 PaxLock egy nagyszerű kiegészítése olyan telepítéseknek, ahol már használnak Net2-t, illetve olyan helyszíneken, ahol korábban nem lehetett kábelezni. A termék egyesíti a Net2 technológia előnyeit az egyajtós megoldások előnyeivel. Ezzel a termékkel teljeskörű megoldást tudunk nyújtani ügyfeleinknek.” – mondta Bata Miklós, az Aspectis Kft. ügyvezetője, a Paxton magyarországi disztribútora.
További információért forduljon az Aspectis Kft. kereskedőihez.

2012.05.24 15:37:16   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet