Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Az AXIS kiváló, VGA-minőségű hőkamerákkal bővíti kínálatát

Az Axis Communications piacvezető hálózati videomegfigyelő rendszereket gyártó vállalat bejelentette új, továbbfejlesztett hálózati hőkameráit, melyek Q1922 és Q1922-E néven lesznek elérhetőek. A VGA felbontás még jobb képminőséget, a többféle objektív-alternatíva kiterjedtebb érzékelési tartományt nyújt felhasználói számára. A nagyobb számú képpont megjelenítésnek köszönhetően a VGA jelentősen növeli a kamera pontosságát és megbízhatóságát, valamint egyszerűbbé teszi az intelligens videoalkalmazásokhoz való kapcsolódást, ezzel is javítva a felügyelet hatékonyságát. Az új kamerák költséghatékony megoldást nyújtanak olyan éjjel-nappal megfigyelt területeken, mint például repülőterek, erőművek vagy kikötők.

„Az első hálózati hőkamerák sikeres bevezetése után most bemutatjuk az AXIS Q1922/-E-t. Az új kamerák kiváló VGA felbontással rendelkeznek, mely növeli a képérzékelés minőségét és a látószöget is. A nagyobb felbontás miatt a kamerák egyszerűen kapcsolódhatnak más, külső alkalmazáshoz, mint például mozgásérzékelő berendezéshez. Az új kamerák mindemellett egyszerűen integrálható termikus felügyeletet biztosítanak éjjel-nappal akár kihívást jelentő környezetben is.”- mondta Bata Miklós, az Aspectis Kft. ügyvezetője, az Axis Communications magyarországi disztribútora.

A hőkamerák által alkotott képek alapját az emberek és a járművek által sugárzott hő adja, így akár teljes sötétségben is képesek éles képet készíteni bármilyen gyanús tevékenységről. A hálózati hőkamerák megbirkóznak bármilyen időjárási viszontagsággal, képesek jó minőségű felvételeket készíteni párás, poros vagy füstös környezetben is.

Az AXIS Q1922-t beltéri használatra tervezték, míg az AXIS Q1922-E megkapta az IP66-besorolást, így kiváló kültéri használatra. A négy elérhető objektív, a 640x480 VGA felbontás és a fejlett képfeldolgozó processzor miatt a kamera jóval hatékonyabb lett beltéri és kültéri felügyeletre egyaránt. Az objektívek lehetőségei maximális rugalmasságot biztosítanak a felhasználónak egészen 300 métertől 1800 méteres távolságig. Ezen kívül a kamera támogatja az IP-felügyeleti megoldásokat, mint például a H.264 és a Motion JPEG videofolyamot és a kétirányú hangátvitellel, valamint helyi vagy internetes tárolási lehetőséggel rendelkezik. Az intelligens képalkotás minden hőkamerának, így az Axis Q1922/-E-nek is kulcsfontosságú összetevője, valamint támogatja a szabotázs riasztást, a mozgásérzékelést.

Az Axis új Q1922/-E hálózati hőkameráit az iparág legnagyobb videobázisa támogatja az Axis Application Development Partner programon és az AXIS Camera Stationön keresztül, valamint a széles specifikációjú ONVIF protokollnak köszönhetően a különböző hálózati videotermékek könnyebben működnek együtt.

A kamerák már kaphatóak az Aspectis Kft-nél.

Beltéri Kültéri

 

2012.04.25 19:30:30   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet