Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Bemutatkozott az Alkalmazott Biometriai Intézet

Az Óbudai Egyetem, Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karán ma bemutatkozott az Alkalmazott Biometriai Intézet (ABI). A meghívottakat Dr. Horváth Sándor dékán üdvözölte, majd bejelentette, hogy szeptembertől a Kar Biztonságtudományi Doktori képzést indít.
Német Ferenc, az SZVMSZK régi-új elnöke (február 29-én újjáválasztották a Kamara közgyűlésén) szintén üdvözölte az egybegyűlteket és elmondta, hogy két hete az Óbudai Egyetem rekrorával aláírták a két fél együttműködési megállapodását, amelynek egyik legfőbb célja, hogy "a Kar együttműködik a Kamara szakértőivel, biztonságtechnikai eszközökkel szembeni követelmények-, ajánlások-, tanúsítások meghatározásában, kidolgozásában, - a Kamara a regisztrált vállalkozások ösztönzésével igyekszik segíteni a hallgatók szakmai gyakorlatainak teljesítését.”
Ezt követően Dr. Kovács Tibor egyetemi docens tartott érdekes előadást a biometria múltjáról és jelenéről, majd Otti Csaba és 2 magánbiztonsági szakértő tartott szemléltető eszközökben bővelkedő előadást a biometriai érzékelésről.



BG.

2012.03.01 13:14:32   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet