Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Paradox újdonságok 2012 első negyedévében

A világ vagyonvédelmi piacának egyik meghatározó szereplője a Paradox gyár a 2012-es évben számos újdonságot jelentet meg. Ezekkel igyekszik tovább erősíteni pozícióit az egyre nagyobb és élesebb versenyhelyzetben, ahol már megjelentek a távol-keleti gyártók termékei is, egyelőre viszonylag alacsony piaci részesedéssel.

Első lépésként a Paradox gyár egy új generációs mozgásérzékelő családdal jelent meg a világpiacon, melynek az ENVY fantázianevet adta. Az ENVY-t a Paradox „ Az érzékelő, amely mindenkit kiüt ”– szlogennel reklámozza, utalva a külső és belső újdonságokra. A család első kézzel fogható és már Magyarországon is forgalmazott terméke az NV500-as. Itt nemcsak az érzékelő külseje, de a belső áramkörök is teljesen átalakultak, így a korszerű műszaki megoldásoknak köszönhetően egy nagy teljesítményű digitális jelfeldolgozású infravörös mozgásérzékelő került forgalomba, mely természetesen már elérhető a Trióda boltjaiban és a viszonteladóknál is.

További ujdonság az ENVY család egy újabb tagja, egy kültéri eszköz, mely az NV780 névre hallgat, ez az eszköz egy speciális kültéri infravörös érzékelő, mely héjvédelmi funkciót lát el. Segítségével az ablakok, ajtók külső védelmét lehet nagyon gazdaságosan megoldani. Az eszköz helyettesíti a kültéri infrasorompókat, nincs szükség adó-vevő párra, illetve tükörre.
Az eszköznek megjelenik egy speciális változata az NVR780-as típus is, mely ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint az NV780-as, de vezetéknélküli kivitelben, így nincs szükség külön kábelhálózat kiépítésére sem, egyszerűen csak fel kell rögzíteni a megfelelő védendő helyre.

A közeljövőben, a Paradox termékkínálatában is megjelenő eszköz - az eddig a kínálati portfolióból hiányzó - G550 vezeték nélküli üvegtörés érzékelő, Az akusztikus érzékelésű eszköz kifejezetten az üveg törésekor fellépő hanghatásokra érzékeny, a háttér- és egyéb zajtényezőkre nem. Az érzékelési tartománya 360 fok (6 méter sugarú körben), mely egy speciális hangérzékelő rendszernek köszönhető, így szobánként elegendő akár 1 érzékelő felszerelése is.
Paradox Újdonságok 2012 február - Trioda.doc

2012.03.13 10:04:34   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet