Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Magyar fejlesztéssel a korszerű videomegfigyelésért

Magyar fejlesztéssel a korszerű videomegfigyelésért
Munkával kezdte az új évet az Intellio, januárban két új modellt vezettek be a piacra; a teljes sötétségben is részletgazdag képet biztosító IR LED-es mini vandál dómkamerát és a szoftveres infrafényerő-szabályzással szerelt, megnövelt fényérzékenységű ILD csőkamerát. Az Intellio elsősorban a testreszabható, a legkülönbözőbb telepítési igényekre hangolható videomegfigyelést tűzte zászlajára, ezért a fejlesztés és a gyártási technológia kifogástalan alapanyagokra épül, munkafolyamatai a legszigorúbb minőségi követelményeknek megfelelően zajlanak.


Fontos hangsúlyozni, hogy az Intellio termékeit a vállalat saját mérnökei fejlesztik, minimalizálva a környezetterhelést és előtérbe helyezve az energiatakarékos megoldásokat. A részegységek gyártása a legmodernebb technológiával felszerelt, teljesen automatizált SMD gyártósoron történik, melyet európai színvonalú precizitás fémjelez. A modulok alapját képező nyomtatott áramköri lemezek is hazai munkaerővel készülnek a legmagasabb minőségi követelményeket kielégítő alapanyagokból. A modulokba épülő elektronikai alkatrészek és beszállítójuk kiválasztásánál a legfontosabb szempont a kifogástalan minőség. Az összeszerelést már az Intellio munkatársai végzik, amit körültekintő, minden egyes kamerán elvégzett minősítő (ellenőrző?) mérések követnek, köztük egy 24 órás terheléses teszt is.
A helyben történő munkafolyamatok eredménye, hogy követhetőbb a minőségi követelményrendszer betartása minden fázisban és betarthatóak az európai környezetvédelmi és munkabiztonsági előírások. A folyamatos fejlesztés pedig lehetővé teszi a partnerektől érkező igények szem előtt tartását, a készülő projektekbe való gyors beemelését.

2012.01.30 11:04:25   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet