Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Az NNG bemutatja az iGO primo app-hoz kapcsolódó, új iPhone autós tartóját

A biztonságosabb és kényelmesebb navigáció érdekében az NNG új rögzítőpanelt kínál az iPhone készülékekhez. A vállalat első hardverterméke az autók műszerfalának zenei és szórakoztató központjává alakítja az iPhone-t, optimalizálva annak navigációs funkcióit minden helyzetben.
Az iGO primo app Car Dock autós tartó azzal a céllal készült, hogy a népszerű navigációs alkalmazás használatát még szórakoztatóbbá és biztonságosabbá tegye. Az autó rádiójához AUX-kábellel és FM-adóvevővel is csatlakoztatható panelhez töltő és mikrofon is tartozik. A felhasználók az autós rádiót az alkalmazáson belül beállított frekvenciára hangolhatják, és az eszköz segítségével a navigációs utasítások tisztán hallhatóvá válnak az autó hangszóróin keresztül a háttérzajok ellenére is. Az autó információs-szórakoztató (infotainment) rendszerén keresztül az iPhone-on tárolt zene vagy az internetes rádiók műsora is lejátszható.
A stabil rögzítésnek köszönhetően az új autós tartó navigálás közben növeli a vezető biztonságát, akinek vezetés közben nem kell kézben tartania az okostelefont. A beépített mikrofon segítségével kihangosított telefonhívásokat lehet folytatni, a hangerőt pedig az iPhone érintőképernyőjén való keresgélés helyett a rádión keresztül lehet beállítani. A töltő segítségével a felhasználók nyugodt szívvel használhatják a navigációs alkalmazást hosszabb utazások alkalmával is. Az iPhone 3GS, 4 és 4S készülékekkel kompatibilis eszköz vízszintesen vagy akár függőlegesen is a szélvédőre vagy a műszerfalra rögzíthető, mivel az alkalmazás támogatja az automatikus tájolást.
Az iGO primo app Car Dock 69,90 eurós áron vásárolható meg az iGO My way weboldalán keresztül és az alkalmazásban található Bolt menüben. A termékről bővebben a www.igomyway.com/igoprimocardock oldalon olvashat. Az alkalmazás hamarosan frissülni fog az iTunes-on annak érdekében, hogy támogassa a kapcsolatot az autós rádióval.* Az iGO My way Facebook oldalán a következő hetekben több játék indul majd, amelyekben a résztvevők az iGO primo appot vagy a hozzá tartozó új autós tartót nyerhetik meg.
*Az iGO primo app legtöbb regionális verziója 2011. december végéig frissülni fog, és tartalmazza majd az autós tartó alkalmazáson belüli vásárlásának lehetőségét és a szükséges programfrissítéseket.

 

2011.12.19 19:14:57   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet