Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

A legmegbízhatóbb fém detektor GMS 100 M – új faldetektor a Bosch-tól

. Érzékeli a vastartalmú fémeket, a színesfémeket és az elektromos kábeleket
. Automatikus kalibrálási funkciójának köszönhetően nagyon megbízható és felhasználóbarát
. Az eredményt hangjelzéssel és világító gyűrűvel is jelzi
. Egyetlen funkció gombjának köszönhetően használata egyszerű
A Bosch GMS 100 M Professional detektora már kapható azon szakemberek számára, akik biztosak szeretnének lenni abban, hogy nincs elektromos kábel, vas- vagy rézcső a felület mögött, ahova épp fúrni szeretnének. A műszer pontosan érzékeli a vastartalmú fémeket 100 milliméteres mélységig, a színesfémeket 80 milliméteres mélységig és az elektromos kábeleket 50 milliméteres mélységig. Kategóriájában a legmegbízhatóbb fém detektor. A készüléket nemcsak a villanyszerelők, vízvezeték szerelők, de az asztalosok, bútorépítők is használhatják azért, hogy kivitelezési munkájuk közben a falban lévő kábelek és csövek ne sérüljenek.
Azonnal használatra kész és automatikus kalibrálással rendelkezik
Azért, hogy a GMS 100 M Professional fém detektor működtetése a lehető legegyszerűbb legyen, csak egy gombja van. Ezzel a gombbal lehet a műszert ki- és bekapcsolni, illetve aktiválni vagy deaktiválni a hangjelzést.
Az eszköz automatikusan kalibrál, ezért minden esetben azonnal használatra kész. A GMS 100 M Professional detektor automatikus kalibráló képességének segítségével kiküszöbölhetők a kézi beállítás pontatlanságaiból származó helytelen mérési eredmények.
A GMS 100 M Professional hangjelzéssel és a kijelzőjén elhelyezett világító gyűrű színváltozásával riasztja a felhasználót, ha észlelt valamit: a zöld szín azt jelenti „Nincs találat”, a piros jelzi a „Találat”-ot, míg a sárga azt jelenti, hogy „Objektum közelében vagy mélyen fekvő tárgy” közelében járunk.
Amennyiben a detektor elektromos kábelt érzékel, a világító gyűrű villogni kezd. A GMS 100 M Professional további előnye, hogy a jelzőgyűrű közepén lévő lyukon keresztül a szakember közvetlenül meg tudja jelölni azt a helyet, ahol fúrni kíván.

2011.10.25 11:16:41   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet