Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

PTZ dóm kamera az Axis-tól

Az AXIS Q6032 PTZ dóm hálózati kamera IP52 védettséget kapott, ami por és víz elleni védelmet jelent. Egyszerű és megbízható telepíthetőségének köszönhetően ideális repterek, vasútállomások, bevásárló- és konferenciaközpontok megfigyelésére. „Az AXIS Q6032 magas videó minőséget szolgáltat, gyors és robosztus PTZ képességekkel bír a széles területlefedéshez és erőteljes zoommal rendelkezik, amivel akár 150 m-ről is tudunk arfelismerést végezni.” -  mondta Bata Miklós, az Aspectis Kft. ügyvezetője, az Axis magyarországi disztribútora. „Ez az első kamera a piacon, amely kiterjesztett D1 felbontással rendelkezik (736x576 pixel). Ez megközelítőleg 9200 pixeles növekedést jelent, viszonyítva a standard D1 felbontáshoz, ami 720 pixel szélességgel bír.”

 

A PTZ dóm kamera 35-szörös optikai zoommal és 12-szeres autofókuszos digitális zommal  rendelkezik. A kamera 360o -ban tud elfordulni 0,05 – 450 fok/mp sebességgel, dőlési szöge pedig 180o. Az új Tour recording funkció lehetővé teszi az automata őrjárat működésének egyszerű beállítását, azáltal, hogy engedélyezi a biztonsági őr által használt PTZ mozgásokat, beleértve azt az időtartamot is, amelyet egy-egy megfigyelési pozícióban tölt. A rögzítést egyetlen gombnyomással, vagy előre meghatározott időpontokban el lehet indítani és le lehet játszani.

A kamera nappali és éjszakai üzemképessége lehetővé teszi a kiváló minőségű képek készítését még nagyon alacsony fényviszonyok mellett is, a széles dinamikai tartománynak köszönhetően pedig a tárgyak láthatóak maradnak sőtét és világos területeken is. Az AXIS Q6032 többszörös H.264 és Motion JPEG videofolyamokat tud egyidejűleg továbbítani. A H.264 optimalizálja a sávszélességet és a tárolást anélkül, hogy kompormisszumot kellene kötnünk a képminőséget illetően. Támogatja a High Power over Ethernetet (IEEE 802.3at), ezáltal egyszerűsíti a telepítést, hiszen csak egy kábelre van szükség a táp, a videó továbbítására és a PTZ vezérlésre. A High PoE midspan a kamera tartozéka.

Active Gatekeeper funkcióval is rendelkezik, ami lehető teszi, hogy mozgás esetén a kamera automatikusan, egy előre meghatározott pozícióba állítsa magát, figyelje az adott területet és kövesse az azonosított tárgyat. A kamera támogatja a kétirányú audiót és a hangfelismerést, rendelkezik input/output csatlakozási  lehetőségekkel más érzékelőkhöz vagy relékhez. A kamera SD/SDHC bemenetén keresztül helyi tárolásra is van lehetőség.

2011.09.12 18:59:29   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet