Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Új videokódolók az Axis-tól.

  „Az új AXIS M70 és AXIS P72 videó kódoló sorozat megkönnyíti az analóg CCTV rendszerek bővítését a hálózati videó összes előnyének nyereségével, anélkül hogy ki kellene dobnunk meglévő analóg rendszerünket. Ezáltal megtakaríthatjuk a gépek, telepítés és menedzsment költségeit, ezeken felül további távfelügyeleti képességeket, jobb skálázhatóságot és kiváló eseménykezelést kapunk.” – mondta Bata Miklós, az Aspectis Kft. ügyvezetője, az Axis magyarországi disztribútora.

Az Axis a bővülő ügyféligények kielégítésére öt új taggal bővítette videó kódolók portfólióját, az eszközök négytől tizenhat csatornával rendelkeznek. Ma az Axis tizenhat tagból álló portfóliójának többsége támogatja a H.264-et, mely igen hatékony videó tömörítési formátum. Az AXIS M70 és P72 sorozat ideális megoldás kis- és közepes méretű helyeken, mint például benzinkutak, kisboltok és kisebb irodák. A két sorozat új tagjai a következők: AXIS M7014 (4-csatornás), AXIS M7010 (16-csatornás), AXIS P7214 (4-csatornás, audióval), AXIS P7224 (4-csatornás videó kódoló blade audióval) és az AXIS P7210 (16-csatornás, audióval).

Az analóg megfigyelőrendszerek telepítésének elnyerésénél nagy segítség az AXIS M70-es sorozata, mely megbízható, hatékony és professzionális hálózati megoldást nyújt. Az AXIS P72 sorozat teljes értékű megoldást kínál sokoldalú és fejlett hálózati képességeivel, kiváló videó- és hangminőség mellett. Mindkét kódoló biztosítja a kettős videófolyamot, a H.264-et és a Motion JPEG-et. A H.264 tömörítéssel drasztikusan lecsökkenthetjük sávszélesség és tárhely igényünket képminőség romlása nélkül. A Power over Ethernet (IEEE 802.3af) lehetővé teszi, hogy a kódolók az Ethernet kábelen kapják a szükséges tápellátást. Mint minden Axis videó kódoló, ezek is támogatják a PTZ-t, mellyel lehetőség nyílik analóg PTZ kamerák vezérlésére. Ezen kívül a stand-alone változatok microSDHC kártyahellyel is rendelkeznek.

Valamennyi terméket támogatja az AXIS Camera Station és az iparág legnagyobb kezelési szoftver bázisa az Axis partner programon keresztül (többek között a magyar nyelvű Netavis is). A termékről bővebb tájékoztatást kérjen az Aspectis Kft.-től.

2011.09.12 19:06:48   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet