Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Megtartotta Országos Küldöttgyűlését a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara

A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara 2011. május 27-én megtartotta Országos Küldöttgyűlését melyen részt vett Dr. Eiselt György szabályo-zási és koordinációs és helyettes államtitkár úr is.
A Küldöttek értékelték az elmúlt év munkáját, a bizottságok beszámolóit, jóváhagy-ták a következő év pénzügyi tervét.
Német Ferenc elnök beszámolt a már elvégzett és jövőben várható feladatokról.

A küldöttgyűlés az elnökség beszámolójának elfogadásakor egyszerre arról is szava-zott, hogy a korábbi években kijelölt célok és elvégzett feladatok olyan irányba mutatnak, amelyen érdemes tovább lépni.
A tagság támogatásának megnyerése érdekében bővítik a Kamara mozgásterét és olyan le-hetőségeket teremtenek, amelyek kívánatossá teszik a tagsági viszony kialakítását, illetve fenntartását.
Nemzetközi kapcsolataikban nagyobb hangsúlyt fektetnek a kezdeményező pozíció betöl-tésére, amelynek hatására elérhető, hogy az Európai Parlament, Tanács és Bizottság által meghozott, szakmát érintő döntések valóban a szakma elvárásaihoz és nem a vélt elképze-lésekhez igazodjanak.

Egyöntetűen egyetértettek abban, hogy folytatni kell a tárgyalásokat a rendészeti kor-mányzattal, megőrzendő az eddig kivívott eredményeket, hogy jogszabály segítse a rend-védelem magánszférájában tevékenykedők közösséghez való tartozását.
Szükséges, hogy a megtépázott társadalmi béke helyreállításához a vagyonőr társadalom is aktívan járuljon hozzá, és ne a zavart, megosztást erősítsük.

„A kamara ereje, súlya eddig is létszámából, szakmai tudásából, tapasztalatából poli-tikamentes, szakmai megnyilvánulásaiból fakadt.
Ha ezen az úton halad tovább, akkor nem csak a kamarának, hanem a magánbizton-sági iparágnak, az egyes vagyonőröknek, a magyar társadalom építőköveinek lesz biztos jövője”- mondta Német Ferenc.

2011.05.31 11:38:17   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet