Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

A RISCO bemutatja az új Innovatív Biztonságtechnikai megoldásait az IFSEC 2011-en

A RISCO Group ( ROKONET ), az integrált biztonságtechnikai megoldások vezető szállítója részt vesz a széleskörű biztonságtechnikai megoldások kiállításán – az IFSEC 2011-en – amely május 16-19-ig, az angliai Birminghamben kerül megrendezésre. Az IFSEC egy évente megrendezésre kerülő vezető globális biztonságtechnikai kiállítás, amely több, mint 22.000 biztonságtechnikai szakembert vonz a világ minden részéről.
Számos új megoldást az IFSEC 2011-en mutat majd be az izraeli gyártó. A LightSYS a RISCO Group legújabb 4 partíciós Flexibilis Hibrid Rendszere a legfejlettebb IP és GSM/GPRS kommunikációval, valamint vezetékes, vezeték nélküli és RISCO Bus detektor közötti választási lehetőséggel. Vezérelhető vezetékes vagy vezeték nélküli, de akár az érintőképernyős, kék háttérvilágítós kezelőről is. A LightSYS is az IFSEC-en kerül bemutatásra a RISCO Group zászlóshajójának tekintett ProSYS™ Integrált Biztonságtechnikai Rendszer ( behatolás-jelző és beléptető vezérlő ) és az Agility™ Flexibilis Vezeték nélküli Rendszer mellett. A RISCO Group bemutatja még az új video megfigyelő megoldását is. Ez egy könnyen telepíthető, beépített akkumulátorral működő PIR detektor egy integrált kamerával, amely biztosítja az események észlelését a videon keresztül és igény esetén a távoli megfigyelést is.

Bemutatásra kerül a SynopSYS biztonsági és épületfelügyeleti rendszer is, melybe már az AxesPlus™ beléptető rendszert is integrálták.
A látogatók megismerkedhetnek a RISCO vezeték nélküli kültéri védelmi eszközeivel is, mint a megújított vezeték nélküli WatchOUT, és ablakba építhető infrasorompó sorozat.

2011.04.26 12:59:43   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet