Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Segítség a dunakeszi repülőnapon elhunyt biztonsági őr családjának

A budapesti szakmai kamara adományt nyújtott át az áldozat özvegyének

Másfél évvel ezelőtt, a dunakeszi repülőnapon egy, a helyszínen dolgozó 59 éves biztonsági őr az életét vesztette. A szolgálatteljesítés közben elhunyt őr a repülőtéren dolgozott, amikor egy Zlin-142 típusú kisrepülőgép egy hirtelen széllökés miatt lezuhant. A gép pilótája és a repülős bemutató egyik nézője súlyosan megsérült, ám a biztonsági őr életét a helyszínre kiérkezett mentők már nem tudták megmenteni.


Az áldozat tagja volt a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara (SzVMSzK) Budapesti Szervezetének, a szakmában dolgozók érdekvédelmi köztestületének. Barátai és kollégái lelkiismeretes munkatársnak és gondos családapának ismerték. Vörös László özvegye és két gyermeke a baleset óta eltelt időszakban sem tudta feldolgozni a tragédiát, és a család anyagilag is nehéz helyzetbe került.
Az SzVMSzK Budapesti Szervezete minden rendelkezésére álló eszközzel védeni igyekszik tagjai érdekeit, jogaik érvényesülését. A tragikus körülmények között elhunyt tagtársunk emléke előtt tisztelegve az elnökség úgy döntött, hogy családját 300 ezer Ft adománnyal támogatja. A döntéshozók szándéka szerint a támogatás a lehető legjobb helyre kerül és ha kis mértékben is de hozzájárulhat a nehézségek áthidalásához és a család további boldogulásához.

2011.03.29 10:06:19   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet