Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

A Samsung bemutatta az egycsatornás ONVIF-kompatibilis encoderét

A Samsung bemutatta az új egycsatornás encodert, amely költséghatékony és könnyen megvalósítható megoldást biztosít analóg kamerák felvételére  IP/hálózat alapú felügyeleti rendszerbe.
Az SPE-100 encoder lehetővé teszi analóg kamerák képeinek rögzítését és jelátvitelét IP hálózaton 4CIF felbontás mellett. A multi-streaming rendszer lehetővé teszi a H.264, MPEG-4 vagy MJPEG tömörítés alkalmazását egyszerre, a sávszélesség igény minimalizálása érdekében egyidejűleg továbbítva a képeket a hálózaton különböző helyekre, különböző átviteli sebességekkel és felbontással.
„Az SPE-100 azon ügyfelek számára készült, akik szeretnék kiaknázni az IP technológia előnyeit, és ezzel együtt megtartani a már meglévő analóg kamerák és dome kamerák előnyeit is” mondta Peter Ainsworth, a Samsung Techwin Europe Ltd. senior termékmenedzsere. „Jellemző, hogy az SPE-100 támogatja mind a Samsung mind a Pelco D/P telemetria protokollt is. Ez különösen fontos azon ügyfelek számára, akik analóg speed dome-ot akarnak felvenni a hálózat alapú felügyeleti rendszereikbe.”
Riasztás esetén az SPE-100 beprogramozható úgy, hogy mozgassa a dome kamerát az előre beállított – preset – pozícióba, és rögzítse a riasztással kapcsolatos képeket egy SD kártyára. Ezzel egyidejűleg küldhet egy e-mail értesítést is.
A Samsung NET-I Viewer szoftvere, amely az SPE-100 díjmentes tartozéka, az ügyfelek számára könnyen használható grafikus felhasználói felületet képez. Az engedéllyel rendelkező felhasználók a web böngészővel hozzáférhetnek az élő képekhez, vagy az SPE-100 készülék SD memória kártyára rögzített képekhez is.

Az ONVIF-kompatibilis SPE-100 készülékhez csatlakoztatott analóg kamerák képe áthurkolható, amely lehetővé teszi a rögzített képek megosztását más eszközökkel, például monitorral vagy helyi DVR-rel a hálózaton keresztül történő átvitelre való kódolás előtt. Az SPE-100 kétirányú audió összeköttetést is kínál, amely interaktív kommunikációt biztosít a kamera helye és a vezérlő terem között.

2011.02.28 19:07:34   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet