Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Hibás kamerák miatt nincsen felvétel a frankfurti merényletről

Nem működtek a frankfurti repülőtér biztonsági kamerái, amikor múlt szerdán egy koszovói férfi megölt két amerikai katonát - írta hétfőn a Die Welt című német lap. A 21 éves támadó az afganisztáni amerikai katonai fellépés miatt lövöldözött Európa egyik legforgalmasabb repülőterén.

A Die Welt egy névtelenül nyilatkozó biztonsági tisztségviselőre hivatkozva írta hétfői számában, hogy a frankfurti repülőtér biztonsági kamerái nem működtek a merénylet helyszínén, amikor az amerikai katonákra támadt merénylőjük. Így nincsen felvétel a lövöldözésről, ami megnehezíti a nyomozást.

A szerdai merényletben az amerikai légierő két tagja meghalt

A szerdai merényletben az amerikai légierő két tagja meghalt, másik kettő pedig életveszélyes sebesüléseket szenvedett. A német ügyészség közlése szerint egy 21 éves koszovói férfi volt a támadó, aki egy félautomata pisztollyal támadt az amerikaiakra az őket szállító kisbusznál.A "szélsőséges iszlamistaként" jellemzett koszovói férfi az Egyesült Államok afganisztáni katonai akciót akarta megtorolni a támadással - közölte az ügyészség. Emberölés és emberölés kísérlete vádjával indítottak ellene eljárást a német hatóságok. A férfit a rendőrség és egy amerikai katona fogta el, miután pisztolya csütörtököt mondott.

FH

2011.03.07 15:29:23   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet