Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Bosch új nagyfelbontású terméke: IP 265 HD kamera



* Teljes, kompakt, önálló hálózati videofelügyeleti rendszerek
* A nagy felbontású színes képek kellően részletgazdagok a hatékony elektronikus nagyításhoz
* Támogatja a microSD/SDHC kártyát, lehetővé teszi a rögzített videoanyag gazdaságos tárolását


A Bosch új, nagy felbontású (HD) termékeinek családjába tartozó IP 265 HD kamera a HD technológiát a kisvállalkozások számára is elérhetővé teszi. Mind a kamerák, mind a dome kamerák kompakt megoldások, amelyek a vevők számára lehetőséget biztosítanak az alkalmazásnak megfelelő modell kiválasztására.

Az IP 265 HD kamera kategóriájában a legtisztább HD 720p képet és a legélethűbb színeket nyújtja. A progresszív scan technológiának köszönhetően a mozgó objektumokról is mindig éles képet biztosít. Az igen részletgazdag, széles képformátum az SD változatokhoz képest többlettartalmat nyújt. Így az alkalmazástól függően egyetlen IP 265 HD rendszer potenciálisan akkora terület lefedésére képes, mint két vagy több standard felbontású kamera.

Az IP 265 HD kamerák a részletgazdag képek mellett kényelmes és egyszerű kezelhetőségükkel tűnnek ki. A kamera a hálózati csatlakoztatást követően azonnal megkezdi a rögzítést, semmilyen további berendezésre nincs szükség. A microSD/SDHC kártyanyílásnak köszönhetően külső videorögzítőre nincs szükség, a hatékony H.264-es tömörítés minimalizálja a tárigényt – az MPEG-4 tömörítéshez képest akár 30 százalék megtakarítás is elérhető. Nagyobb tárigény is kielégíthető egy Bosch videorögzítő vagy iSCSI szerver csatlakoztatásával.

A Bosch ingyenes Video Client szoftverével több kamera képe is megjeleníthető a PC monitorán, a videoklippek egyszerűen archiválhatók. Az intelligens keresés funkció segítségével a fontos események gyorsan megkereshetők a rögzített videoanyag automatikus szkennelésével mozgásra rákeresve. A képek részletgazdagságának köszönhetően a Video Client elektronikus nagyítás funkciója jól használható a rögzített események kritikus részeinek alapos vizsgálatánál.
Az IP 265 HD kamera beépített mozgás-, szabotázs- és hangriasztás funkcióval rendelkezik. Aktiválódáskor a kamera automatikusan riasztást küld (akár e-mailben), de az aktiválódás riasztást is kiválthat, illetve aktiválódás hatására módosulhat a képrögzítési minőség. A hangriasztás mellett a kamerák kétirányú audiofunkcióval is rendelkeznek, ami egy további hasznos kommunikációs csatornát biztosít a rendszer számára. Az ONVIF szabványnak való megfelelőség biztosítja a kompatibilitást más felügyeleti termékekkel, és segít a költségek csökkentésében, ha a vevő a rendszert a jövőben fejleszteni kívánja vagy át szeretné telepíteni.

A kamerát varifokális lencsével, a dome kamerát auto-iris funkcióval szállítjuk. Az auto-iris optikának köszönhetően a dome kamera könnyen alkalmazkodik a különböző megvilágítási körülményekhez.

2011.01.29 05:00:34   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet