Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Az LDSZ sikeres termékbemutató napot tartott
Az aznapi hóesés ellenére 42 cégtől 59 résztvevő érkezett 5 termékbemutatót hallgathatott végig ebédig:

1. A ROKONET májusban piacra kerülő, 32 zóna kapacitású hibrid (vezetékes és vezeték nélküli érzékelőket is fogadó), buszos, 4 partíciós központjáról Simon Reeve, a gyártó export managere tartott tájékoztatót. A készüléket a világ többi részének majd csak a májusi IFSEC-en fogják bemutatni.

2. A GRUNDIG már kapható FULL HD box, dome és speed dome IP kameráit, ingyenes 16 csatornás rögzítő szoftverét, valamint az analóg kamerákat, DVR-eket Margarete Betger német marketing manager mutatta be. A H.264 tömörítést alkalmazó kamerák mindegyike SD kártyára is képes menteni helyben, távolról akár mobiltelefonról is megtekinthető. Érdekesség, hogy az analóg kamerák egy fehér téglalappal képesek követni a mozgó személyeket a monitoron.

3. Kerítésvédelemről SKYPE video konferencián keresztül az RBTec (Izrael) vezérigazgatója, Pazit Ribak-Barnoy asszony szólt, aki a rengeteg kérdést is megválaszolta.

4. Szerető Csaba az LDSZ részéről az IdentiVision jelenlegi 4 csatornás D1 real time rögzítője mellett bemutatta a február során érkező, a jelenlegi modelleknél kétszer gyorsabb rögzítési sebességre képes ICR-E83 és E163 DVR-eket. A frissített modellek már 4 hangot rögzítenek, 8 alarm bemenettel bírnak. Mindezt 3 év garanciával támogatja a gyártó.

5. Szatori Tamás főmérnök a februártól kapható SATALARM UNICOM sms/vonalszimulátor/kapunyitó/GPRS 4 az egyben kommunikátort mutatta be. A GPRS csatornán indított jelentések kompatibilisek a DIR-CON és az ENIGMA vevőkkel is, így a hazai távfelügyeleti piacon jelentős rész kihasítása várható, hiszen nem kell módosítani/beruházni a diszpécser központokban, hogy az univerzálisan használható készülékkel kössék rá az egyes riasztó/tűzjelző rendszereket. Az előadó mindenkit megnyugtatott, az UNICOM-nak még áprilisban meglesz a BM-OKF engedélye.
Az előadások komolyságát Beleznay Endre ( Csíííz, Szőke kóla ) humoros műsora oldotta fel, mely után mindenkinek jól esett a feltálalt ebéd.
 
2011.01.31 15:06:12   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet