Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

ASM - összeolvadás

                                                                                                               
Tisztelt Partnerünk!
 

Ezúton szeretném megköszönni, hogy az elmúlt időszakban az ASM cég sikeréhez hozzájárult az általunk forgalmazott termékek felhasználásával, a szakmunkánk megrendelésével a projektek kivitelezésénél vagy a szolgáltatásunk rugalmas és gyors igénybevételével a karbantartásoknál.
A cég több évtizedes múltra tekint vissza nemzetközi szinten, és kis hazánkban is régóta állunk a partnerek rendelkezésére. Mindig azt tartottuk szem előtt, hogy a lehető leghatékonyabban tudjuk kiszolgálni a partneri igényeket. Ezért is alakítottuk meg az ASM cégcsoport különböző egységeit, hogy ezáltal is terület specifikusan tudjunk előrehaladni és az Önök megelégedésére szolgálni.
A rugalmasság nagyon fontos az életben, és fontos, hogy a kitűzött célok a megfelelő időben legyenek megvalósítva. Ehhez néha iránymódosításra van szükség, hogy a legjobb szelet tudjuk befogni a vitorlánkba. Cégünk eddig több oldaláról is bemutatkozott. Szeretnénk most egy újabb arcunkat megismertetni Önökkel, ami hangsúlyos szerepet fog betölteni a jövőben.
Ez a terület az egyedi fejlesztés és gyártás, ami a jövő évben a növekedési irányt is meg fogja határozni.
Természetesen a további divíziók sem fognak háttérbe szorulni, de néhány szervezeti módosítást hajtunk végre, hogy még jobban tudjuk Önöket kiszolgálni és még jobb szolgáltatást tudjunk ezáltal nyújtani. Ehhez azonban azt a lépést tesszük meg, hogy az ASM Project Kft.-t visszaolvasztjuk az ASM Security Kft.-be.
Kollégáink továbbra is készségesen és lelkesen segítenek Önöknek minden területen. A személyek nem változnak, így ugyanazokkal a kollégákkal tudják a folyamatban levő dolgokat kezelni, mint eddig is.
Szeretném, ha ez a változás nem lenne érezhető Önöknél, és a lehető legkisebb fennakadást sem okozná az eddig is rugalmas és gördülékeny ügymenetben.
Továbbra is célja az ASM csapatának az Önök igényeinek minél magasabb szintű kielégítése.
Remélem, hogy az új irány lehetőséget ad arra, hogy még több területen tudjuk egymást szolgálni és kiegészíteni.
 
Kívánom, hogy az elkövetkezendő időszak mindannyiunk számára beváltsa a hozzá fűzött reményeinket.

ASM 

2011.01.06 12:20:38   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet