Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Az iGO primo® már Kínában is elérhető
  
Az NNG Sanghajban a Telematics@China navigációs konferencián jelentette be az iGO primo® China edition elérhetőségét. Az iGO primo® China edition line-fit, dealer-fit és aftermarket megrendelőknek készült, 3D vizualizációval is rendelkezik, és kifejezetten az ázsiai ország autóipara számára készült.
 
Budapest – Az NNG Kft. a mai napon a Telematics@China konferencián és show-n mutatta be az iGO primo® China edition-t, az iGO Navigáció termékpaletta zászlóshajójának számító iGO primo® szoftver legújabb lokalizált verzióját. Az iGO primo®-ban az egyszerű kezelhetőség a legújabb fejlesztésekkel, például connected szolgáltatásokkal és nagyfelbontású 3D vizualizációval párosul. Az iGO primo® China edition ezeken kívül támogatja az egyszerűsített kínai nyelv használatát, és rendelkezik kézírás-felismeréssel, PinYin bevitellel és kínai nyelvű TTS-sel, amelyek a kínai autóipar számára legoptimálisabb megoldássá teszik a szoftvert.
 
Az NNG Kft., a világ vezető white-label navigációs megoldásokat szállító vállalata az autógyártók, a Tier 1 beszállítók és OEM-partnerek számára kínálja megoldását a Telematics@China konferencián, elsősorban a helyi autóipari aftermaket, line-fit és dealer-fit piacokra koncentrálva. Az infotainment rendszerek számára fejlesztett kulcsrakész megoldásainak és más navigációs összetevőknek (mint például a szoftverfejlesztő kit) köszönhetően a szoftverre már most számos nemzetközi megrendelés érkezett, köztük számos Tier 1 szolgáltatótól is.
 
Az iGO primo® China edition integrált kommunikációs felületet (Application Programming Interface - API) kínál a kínai flottakezelő és MRM (Mobile Resource Management) eszközök teljes integrációjához. A tökéletes vizuális és technikai integrációnak köszönhetően a flottakezelő rendszerek többfunkciós fedélzeti eszközként működhetnek. Ez lehetővé teszi a kínai flottakezelő központok számára az iGO Navigáció számos funkciójához való hozzáférést, és a helyfüggő információk kezelését.
Az iGO primo® China edition-nel egy globálisan már bizonyított navigációs motort mutatunk be a Telematics@China konferencián a kínai autóipar számára” – nyilatkozta Roger Huang, az NNG Kft. ázsiai eladásokért felelős vezetője. „Az NNG Kft. minden egyes piacon meghatározó szereplő, tehát minden adottsága megvan hozzá, hogy a járműipari területen is piacvezető legyen.”
 
A díjnyertes iGO My way Navigáció szoftver fejlesztői december 8-9. között mutatják be a szoftver kínai változatát Telematics@China konferencián Sanghajban.
 
Kérjük, tekintse meg az iGO primo® autóipari megoldásait bemutató videónkat is.
 

 

2010.12.09 08:46:54   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet