Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Új „mezben” a Cameo

 

Ezúton értesítjük kedves régi és új partnereinket, hogy követve a szakmai és piaci kihívásokat cégünk a Cameo Kft.  2010-ben Cameo Plus Kft néven újjáalakult.  Miként az utód neve tükrözi, egy a piaci igényekhez jobban alkalmazkodó flexibilis céget kívántunk létrehozni, amely a kereskedelmi tevékenységen túlmenően, minőségi szerződött partnerhálózaton keresztül akár a felméréstől a betanításig átfogó és kulcsrakész megoldást kínál megrendelőinek. Értékesítésünk telepítői és viszonteladói hálózaton keresztül bonyolódik, míg a garanciális és fizető szerviz szolgálatot partnerszervizünk végzi. Megújult cégünk a folytonosság kérdését kiemelten kezeli, így az elődcég szerződéses és garanciális  kötelezettségeit jogfolytonosan átvállalja.
A japán gyártókkal való kapcsolat megalapozta és a mai napig meghatározza a minőség iránti elkötelezettségünket. Kínálatunkat a SANYO termékcsoport köré építettük fel, de a hazai igényeknek megfelelően egyrészről kibővítve, másrészről technikai és kereskedelmi alternatívát nyújtva partnereink számára.  Termékválasztékunkat és partneri kapcsolatainkat folyamatosan fejlesztjük, célunk átfogó, minőségi elemekből álló kínálatot és magas színvonalú szakmai támogatást biztosítani.
A CAMEO Plus Kft. több külföldi gyártó képviseletét látja el, ezek közül a legfontosabbakkal, mint pl. a SANYO CCTV, TOKINA, VIDEOTEC, Misumi cégekkel közvetlen- a Qnap, Hikvision Spacecom gyártókkal közvetett partneri kapcsolatban állunk. 
Az átalakulást követően új irodába, a II. kerület Marcibányi tér 9. szám alá költöztünk amelynek kialakítása és színvonala minden eddiginél alkalmasabb környezetet jelent a minőségi munka számára. Új helyünkön  szeretettel várjuk régi és új partnereinket egy baráti kézfogásra és alkotó közös együttgondolkodásra. Elérhetőségeink: t : +36 1 219 5583, e-mail: info@cameoplus.hu, honlap: www.cameoplus.hu
 
 
Ecsedi Ákos - ügyvezető igazgató

 

2010.12.17 09:27:54   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet