Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Az Őrmester új elnököt választott
Az Őrmester Vagyonvédelmi Nyrt. 2010. november 24-én rendkívüli közgyűlést tartott. A közgyűlés témája, a meghirdetett napirendi pontok szerint az új vezető tisztségviselők megválasztása, illetve az azzal kapcsolatos szabályozások módosítása volt.

Az Őrmester Nyrt. a tőzsdei kilépéssel együtt strukturális változást is végrehajt szervezetében. A Tőzsde által is ajánlott Felelős Vállalatirányítási Elvek alapján kívánja az Őrmester Nyrt. a tulajdonosi és a menedzsment felelősségi köröket szétválasztani. A jövőben Mészáros Zsolt és Kincs István az Őrmester Nyrt. stratégiai tevékenységében vesznek részt, amelynek fókuszpontja a befektetők bevonása, illetve a hazai és nemzetközi akvizíciók által megvalósított cégnövekedés biztosítása.
Ennek a célnak az elérésére a Társaság igazgatóságának elnöke, Mészáros Zsolt, valamint cégvezetője, Kincs István - aki egyben továbbra is marad a közgyűlés Elnöke - 2010. október 22. napján lemondtak tisztségükről.
Főbb közgyűlési döntések
A közgyűlés elfogadta Kincs Istvánnak cégvezetőként, illetve Mészáros Zsoltnak az igazgatóság tagjaként és elnökeként betöltött pozícióról történő lemondását.

A közgyűlés határozatlan időre a Társaság igazgatóságának tagjává választja dr. Tímár Tibor részvényest és határozatlan időre a Társaság igazgatóságának elnökévé választja.

A közgyűlés döntése alapján megszűnik a cégvezető választásának lehetősége, és ennek megfelelően módosítja a Társaság Alapszabályát.
dr. Tímár Tibor, az Őrmester Nyrt. új elnöke

Dr. Timár Tibor (51) a prágai Károly Egyetem jogi karán szerzett diplomát. Ezt követően a szlovák Belügyminisztériumnál alkalmazottja volt 25 évig. Pályája során több vezető posztot töltött be: kerületi rendőrparancsnok majd a Szervezett Bűnözés Elleni Hivatal vezérigazgatója. 2006-tól az ŐRMESTER Slovakia s.r.o. ügyvezető igazgatói, és 2010. november 24-től az Őrmester Vagyonvédelmi Nyrt. elnöki posztját is betölti.

Dr. Tímár Tibor 1.440 darab Őrmester Nyrt. részvényt birtokol.

2010.11.26 08:02:58   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet