Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Új üzleti lehetőség előtt a biztonságtechnikai telepítő szakma

 

A SMARTme Trade Kereskedelmi Kft. 2010. október 5-én és 6-án ünnepélyes keretek között nagy szakmai érdeklődés mellet megnyitotta bemutató- és oktatótermét Budapest, XII. Kútvölgyi út 101/B sz. alatt. A SMARTme Trade Kft. piacvezető otthonautomatizálási rendszerekkel és kiegészítőkkel várja leendő telepítő- és rendszerintegrátor partnereit
 
.A modern otthon tulajdonosának minden elektromos rendszerekkel kapcsolatosan szóba jöhető funkcionális igényére található megoldás a SMARTme Trade Kereskedelmi Kft. termékpalettáján: behatolásvédelem, beléptetés, videó megfigyelés, világításvezérlés, redőny- és árnyékolóvezérlés, multi room audio, média szerver, audio-vizuális eszközök teljes körű integrációja, fix telepítésű és hordozható érintőképernyős kezelőfelületek, tetszés szerint programozható és tanítható multifunkcionális távirányítók, széles körű Internetes és mobil távoli elérési lehetőségek. Mindez egy rendszerbe szervezve, teljes körű integrációval, natív kétirányú kommunikációval az egyes rendszerelemek között.
 
Az elektronikus vagyonvédelmi rendszerek telepítésének elismertsége mára sajnos a villanyszerelési kivitelezések szintjére, egyes esetekben az alá esett vissza. Az új beruházások száma drasztikusan csökkent, a piacon jelenlévő vállalkozók száma már a válság előtt is bőséges szolgáltatói jelenlétet mutatott. A piaci verseny tehát rendkívül kiéleződött.
 
A SMARTme Trade Kereskedelmi Kft. ebből a nehéz helyzetből kínál kitörési lehetőséget a biztonságtechnikai rendszerek telepítése területén rutint, gyakorlatot szerzett egyéni vállalkozók és társas vállalkozások számára.
 
A nagykereskedő cég kínálatában elérhető otthonvezérlő rendszerek és eszközök azokra a napjainkra kiszélesedett felhasználói igényekre kínálnak egyszerűen és gyorsan kiépíthető, illetve rendkívül elegáns megoldást, melyekre a „hagyományos” behatolásjelző rendszerek nem képesek. A termék portfólió gerincét az amerikai Home Automation Incorporated (HAI) központi egységei és perifériái jelentik, melyeket a világítás-, redőny- és egyéb erősáramú vezérléseket lehetővé tevő Sistema Casa aktor modulok, illetve préimum kategóriás Remote Technologies Incorporated (RTI) távirányítók tesznek komplett megoldássá.
 
Az elektronikus vagyonvédelmi installációk területén gyakorlott szakemberek, vállalkozások számára egyszerűen és gyorsan elsajátítható az otthonautomatika rendszerek tervezése és telepítése, ezáltal számukra egy lényegesen jövedelmezőbb piac nyílik meg, ahol kedvezőbb versenyfeltételek mellett, magasabb színtű megbecsülésre számíthatnak.
 
A „lépésváltáshoz” szükséges képzéseket, tréiningeket, szakmai- és marketing támogatást a SMARTme Trade Kereskedelmi Kft. biztosítja.
 
 
Érdeklődő telepítő- és rendszerintegrátorok jelentkezését az attila.homor@smartme.hu és az istvan.jankov@smartme.hu e-mail címeken, valamint a +36 1 248 1690 telefonszámon várjuk.

 

2010.10.28 10:57:55   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet