Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Az Őrmester közgyűlése megemelte törzstőkéjét és döntött a részvények tőzsdei bevezetésről

 
Az Őrmester Zrt. 2010. október 1-jén megtartotta Közgyűlését. A rendkívüli Közgyűlés egyik feladata volt, hogy a meghozza a szükséges döntéseket, amelyek a tőzsdei megjelenéshez szükségesek.

A Közgyűlés egyhangú döntést hozott a részvénytársaság 256.090.000 forintos alaptőkéjének megemeléséről 3.740.000 forinttal. AZ új részvények forgalomba hozatalával végrehajtott tőkeemelést követően a társaság alaptőkéje: 259.830.000 forint. A kibocsátandó részvények száma 3.740 darab, amelyek mindegyike dematerializált út "A" sorozatú törzsrészvény.

A Közgyűlés másik döntése a részvénytársaság tevékenységi körének bővítése volt, amely a szolgáltatásaiban növekvő arányú műszaki jellegű vagyonvédelmi megoldások fejlesztések egyik feltétele.

A Közgyűlés egyhangúan szavazott a társaság részvényeinek Budapesti Értéktőzsdére történő bevezetéséről és döntött a megjelenéséhez szükséges működési forma megváltoztatásáról is. Az Őrmester Zrt. a 2010. október 1-jétől nyíltkörűen működő részvénytársaságként fog tevékenykedni a piacon.

A Közgyűlés - a korábbi határozatok értelmében - döntött az Alapszabály módosításáról is és annak elfogadásáról. Az fentieken túl az új alapszabály tartalmazza a részvénytársaság új, Egerben nyitott, fióktelepének adatait is. Az Őrmester Zrt. közgyűlése 98 %-os részvétellel volt határozatképes.

2010.10.04 11:55:44   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet