Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Az iparág első rögzített dóm hálózati kamerái 3 megapixeles felbontással és P-Iris vezérléssel

 
 Az Axis Communications bejelentette az AXIS P3346 rögzített dóm hálózati kameráit, hogy továbbvigye az igen sikeres AXIS P33 sorozatot. Az AXIS P3346 könnyen installálható a távoli zoom és fókusz funkcióknak köszönhetően, képes a P-Iris vezérlésre, HDTV 1080p és három megapixeles felbontásra. Az AXIS P33 hálózati kamerák mind beltéren és kültéren is egyszerűen installálhatók még nehéz időjárási körülmények között is.

 
Az új rögzített dóm kamerák P-Iris vezérlése lehetővé teszi, hogy a kamerák optimalizálják az írisz pozícióját a mélységélesség, felbontás és a fénymennyiség függvényében, így optimális élességű képet rögzítsenek bármilyen fényviszonyok között.
 
Mindhárom modell, a beltéri, a beltéri vandálbiztos és a kültéri vandálbiztos (AXIS P3346/-V/-VE) is könnyen és gyorsan installálható az olyan funkcióknak köszönhetően, mint a távoli zoom, amivel a kamera látószöge a hálózaton keresztül beállítható, és a távoli fókusz, ami feleslegessé teszi a kézi élességállítást. A kültéri modellt egy olyan speciális kábeltömítéssel szerelték fel, ami lehetővé teszi a falra szerelését további tömítőanyag felhasználása nélkül, a párátlanító membrán pedig megbirkózik minden nedvességgel, ami a telepítés során a kamerába kerülhet. Ezen túlmenően az AXIS P33 sorozat egy átfogó kiegészítő portfóliót kínál, beleértve az új IP51 álmennyezet konzolt, ami megvédi a kameraszerkezetet a párától és portól, ami az álmennyezet fölötti térben gyűlik össze.
 
Sőt, ezek a rögzített dóm hálózati kamerák támogatják a párhuzamos videofolyamokat, amelyek lehetővé teszik, hogy akár 8 területet kivágjunk a kamera teljes képéből és ezeket figyeljük. Ezeknek a kiemelt területeknek a figyelése a teljes kamerakép helyett nagy tárolókapacitást és sávszélességet szabadít fel a hálózaton. Az összes ilyen kiemelt területen belül lehet digitálisan zoomolni és a képet forgatni.
 
Az AXIS P3346/-V/-VE hálózati kamerákat az AXIS Camera Station szoftver mellett az iparág legnagyobb szoftveralkalmazás bázisa támogatja az Axis Application Development Partner programon keresztül. Támogatják az ONVIF szabványokat és lehetővé teszik a hálózati videó termékek gyártói közötti együttműködést.
2010.10.06 12:00:37   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet