Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Itt az idő növelni üzleti potenciálját a videóval kombinált egyplatformos megoldásokkal

A behatolás elleni piac egyre inkább konvergál olyan termékekkel és megoldásokkal, amelyek különböző rivális piacokról származnak és ezért, itt az ideje az integrációnak és a fejlődésnek.
 

Gyors növekedés tapasztalható a végfelhasználók elérésében, olyan megoldásokkal melyek többet jelentenek, mint pusztán a biztonságot, mivel életmódbeli megoldásokat nyújtanak, köztük távvideo-ellenőrzést, automatizált funkciókat és még sok minden mást. Ez a hozzáadott érték lehetővé teszi a vágyott fejlődést a mindennapi életben, sokkal inkább, mint egy kényszeredett vásárlásnál, amely pusztán arra szolgál, hogy eltérítse, vagy elriassza a betolakodót.

Itt az ideje, hogy új piaci alkalmazások felé haladjunk és növeljük az üzletet a teljesen integrált Enforces 12 és Hik-Connect okoseszköz-applikáció segítségével.

Figyelembe véve a professzionális biztonsági integritást, a Hik-Connect egy olyan felhasználóbarát okoseszköz-alkalmazás, amely összehozza a sokszoros díjnyertes Pyronix behatolásgátló biztonsági rendszereket és technológiákat a világviszonylatban vezető Hikvision videofelügyeleti technológiával és innovációval.

Ez a zökkenőmentes szinergia lehetővé teszi, hogy beélesítsük, majd kikapcsoljuk, illetve ellenőrizzük a különböző érzékelők állapotát, valamint ellenőrizzük az automatizálási kimenetet, továbbá hozzáférhetővé tegyük a teljes videomegfigyelő-rendszert a tulajdonon belül bárhonnan, köszönhetően annak, hogy a Hikvision videokészülékek bármelyike kompatibilis.

Android és IOS rendszeren elérhetőek, a végfelhasználók bármely eseményt ellenőrizhetnek, szemmel tarthatják, hogy mikor érkeztek haza a gyerekeik biztonságban az iskolából, megfigyelhetik, hogy kis házi kedvenceik mivel foglalatoskodnak, megfigyelhetik a melléképületeket, sőt csöngetéskor kinyithatják a bejárati ajtót, mikrofonnal ellátott kamerák segítségével reagálhatnak a házhoz szállításra, láthatják az összes kapott értesítést pusztán a kezükből, tenyerükből.

Ha rendszerrel bármi történne, akkor egyszerűen, könnyen átkapcsolhatnak az ellenőrző panelről a kamerákra a gyors, videós megerősítés érdekében. Ez az egyszerű átkapcsolás azt is lehetővé teszi, hogy egyszerre több helyszínt ellenőrizzünk, hozzáférjünk a kamera felvételeihez és az előzetes élőadás-folyamatokhoz. Egy biztonsági és videoellenőrző-központ a végfelhasználó kezében bármely lakossági vagy kereskedelmi célra.

A Hik-Connect kompatibilis az alkalmazás által támogatott Pyronix Grade 2. fokozatú és 3. fokozatú biztonsági rendszerekkel kiemelkedő használhatóságot nyújt, a rendszer könnyen telepíthető és egyszerűen használható.


Eljött a haladás ideje. Itt az idő integrálni.

 

 

 

2018.12.11 14:33:41   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet