Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Termékmonitor

MOHAnet ALARM GPRS átjelző készülék
Az ALARM működése

A készülék riasztás vagy egyéb esemény bekövetkezésekor a vagyonvédelmi központ által kezdeményezett telefonhívást fogadja, a Contact ID adatokat feldolgozza, majd IP alapú csomagként GSM hálózaton keresztül továbbítja a szolgáltatás-felügyeleti szerverek felé. Az üzenetek fogadásáról a készülék nyugtát kap. Ezzel a duplex kommunikációval a legbiztonságosabb átjelzés valósítható meg. GSM hálózat kimaradás esetén a készülékbe beépített memória képes elmenteni az utolsó 1024 esemény üzenetét.

Esemény bekövetkezésekor a riasztó által generált jelzéseket az ALARM készülék fogadja, majd az adatokat feldolgozza és IP alapú csomagként GPRS hálózaton keresztül továbbítja a felügyeleti állomáson futó Mercurio Commander szoftver számára.

Az ALARM modul nem csak Contact ID jelzések továbbítására szolgál. A készülék hat szabadon programozható bemenettel és két kimenettel rendelkezik, melyekhez a kommunikátor bemenettől független fix objektumkód programozható.
A rendszer felépítéséből fakadóan a GPRS hálózatra felcsatlakozott ALARM-ok belső programját távolról pár kattintással lehet frissíteni így a készülékek szoftvere naprakészen tartható.
Vissza
© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet