Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Termékmonitor

MOHAnet NAVIGATOR készülék
NAVIGATOR készülék

Műholdas megfigyelő rendszerünk olyan vállalatoknak és magánszemélyeknek készült, akik személy- és tehergépjárműveik, valamint munkagépeik folyamatos ellenőrzésében érdekeltek.

A NAVIGATOR névre keresztelt GPRS alapon működő készülék fejlesztését 2006-ban kezdtük meg.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a készüléket tökéletesítettük és újabb szolgáltatásokkal gazdagítottuk.

A NAVIGATOR a különböző gépjárművek folyamatos állapotfelügyeletét biztosítja GPS/GPRS technológia alkalmazásával. Készülékünk folyamatosan felügyeli a gépjármű tartózkodási helyét, figyeli a megtett utat -melyből útnyilvántartás készíthető-, az üzemanyagszint állapotát, a tachográfot, valamint a gépjármű egyéb perifériáit, beleértve a csatlakoztatott műszaki berendezéseket is (pl.: hűtőrekesz). Ezen kívül gépjármű és személyzet (pl.: sofőr) azonosítást végez, valamint illetéktelen cselekmények elkövetése esetén (pl.: lopás) azonnali tájékoztatást nyújt.

Készülékünk bármilyen gépjárműhöz illeszthető, amelyben a kontaktusok figyelhetőek, vezérelhetők és/vagy rendelkezik soros busszal és az ahhoz tartozó audit protokoll ismert, (pl. CAN).

Telepítése gyors és egyszerű, de a kommunikáció helyes beállításának ellenőrzését garanciális okokból célszerű a gyártóval, vagy a hivatalos forgalmazóval elvégeztetni.

A készülék működése:

Esemény bekövetkezésekor a gépjármű által generált jeleket a NAVIGATOR készülék fogadja, majd az adatokat feldolgozza és IP alapú csomagként GPRS hálózaton keresztül továbbítja a felügyeleti állomáson futó Mercurio Commander illetve a Mercurio Observer szoftverek számára.

Vissza
© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet