Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

OSINT a nyílt és nyilvánosan elérhető forrásokból származó, legális adat és információszerzés lehetőségei a magánnyomozók hazai és nemzetközi gyakorlatában

Tisztelt Érdeklődők!


Mindannyian nagyon furcsa időket élünk át, amikor a világ harcol a COVID-19 világjárványon. Az emberek üzleti és személyes életében okozott zavarok példátlanok. Mivel sokan otthonunkban maradtak (és dolgoztak), és a jövőbeni várható trendek is ez irányba mutatnak, ezért az MDSZ webplatformon keresztül elindítja 6 előadásból álló szakmai továbbképzési programját MDSZ Online Akadémia néven.

Az első előadás témája:

OSINT
a nyílt és nyilvánosan elérhető forrásokból származó, legális adat és információszerzés lehetőségei a magánnyomozók hazai és nemzetközi gyakorlatában

és a következőkre terjed ki:

OSINT definíciója
OSINT kutatás technikája
Személyes adatok hazai forrásai
Nemzetközi kitekintés
Média kutatás
Példák az OSINT gyakorlati alkalmazására


A előadást Baráth György, az MDSZ elnöke tartja, aki több mint 20 éves éves hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkezik a magánnyomozás terén. Szakterülete a hazai és globális kereskedelmi hírszerzés, due diligence nyomozás, adat és információgyűjtés. György karrierje során jelentős szakértelmet szerzett a több joghatóságot is átölelő nyomozások, valamint a személyi és üzleti cégkapcsolatok feltárása és a források kiterjedt hazai és globális hálózatának kutatása terén. György a Baráth és Partnerei Biztonsági Tanácsadó és Magánnyomozó Ügynökség alapítója és ügyvezető partnere.

Az MDSZ Online Akadémia továbbképzés sorozatot során a ZOOM platformot fogjuk használni, és az előadások résztvevői számára 100 virtuális hely érhető el, ezért a részvételhez előzetes regisztráció szükséges.

A szemináriumon való részvételhez az alábbi feltételeknek kell megfelelnie, illetve teljesülnie:

Regisztráció határideje: 2020. május 14. 10:00
Regisztráció: elnokseg@detektivszovetseg.hu címen, a nevével és e-mail címével

 

(A) MDSZ tagság - ingyenes
(B) NKE oktatók és hallgatók (jogviszony igazolása előfeltétel) - ingyenes
(C) Nem MDSZ tag magánnyomozók - 3.000 Ft vagyoni hozzájárulás szemináriumonként.

A (C) kategóriába tartozóknak meg kell adniuk nevüket, számlázási címüket és a kérelemhez csatolni kell a magánnyomozói igazolvány mindkét oldalának másolatát. A regisztráció előzetes elfogadása után e-mailben megküldjük a részvételi díj átutalásához szükséges adatokat, és a regisztráció akkor válik véglegessé, amikor a részvételi díj megfizetésre került.)


A regisztráció visszaigazolását beérkezését követően, az online szemináriumhoz való csatlakozási utasításokat pedig 30 perccel a kezdési időpont előtt (8:30 óra) e-mailben megküldjük.


MDSZ Elnökség
 

2020.05.12 07:44:04   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet