Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Figyelemre méltó újdonság! Aiphone JK/JKW-IP kaputelefon-rendszer

 

A JK család közismert és jelenleg is széleskörûen használt színes video-kaputelefon-rendszer. Korszerû tulajdonságai: Vandálbiztos, forgatás/billenés funkciók, esztétikus kültéri egység, 9 zónában nagyítható 170°-os látószögû kamera, igen vékony (27 mm) kivitelû beltéri egység, ki-hangosított kommunikáció, éjszakai LED megvilágítás, szobák közötti intercom funkció. Az Aiphone új fejlesztésének köszönhetô halszemtorzítást kompenzáló lencse segítségével pontosabb video képet kapunk. Az opcionális képmemória, a megfigyelô üzemmód és a külsô érzékelô-bemenet biztonsági rendszert varázsol a kaputelefonból.
 
A JK RENDSZER ELEMEI  
három féle ajtó készülék:
  • felületi (JK-DV), illetve süllyesztett (JK-DVF) van dálbiztos fém kivitel, valamint mûanyag (JK-DA)
  • kivitel mester állomások: képmemória nélkül (JK-MD), illetve képmemóriával (JK-MED) 
  • alállomások: video beltéri (JK-HD), illetve audio beltéri (JK-1SD) egység 
  • nagytávolságú adapter (JKW-BA) használatával a kültéri és a mester egység között maximálisan 300 m távolság érhe tô el.

Egy JK rendszerben maximálisan egy kültéri egység és két beltéri egység használatára van lehetôség, emiatt ennél nagyobb rendszerek kiépítésénél más megoldást kellett alkalmazni. Az Aiphone cég azon-ban ismét egyedi és különleges kaputelefon integrációval jelentkezik a piacon. Az újszerû megoldás lényege, hogy a JK színes video kaputelefon rendszerek a JKW-IP modullal számítógép hálózatra helyezhetô ek. Az IP modulok használatával egy szá mítógép JK mesteregységgé változik és a hálózatba kötött minden egyes JK kapute lefon-rendszer egy egységbe foglalva fel ügyel hetôvé válik LAN hálózaton keresztül. Ezáltal a kaputelefon-rendszerek összes funkciója elérhetôvé válik helyi hálózaton vagy interneten keresztül, egyetlen számítógép használatával. Bejövô hívás esetén automatikus felugró ablakban vezérelhetô, például a kamerakép figye-lése, kommunikáció, ajtónyitás, kame-ramozgatás stb. funkciók. A JKW-IP mo-dul tulajdonképpen egy IP alapú színes videó intercom adapter, amely LAN csatlakozóval, opcionális 4 db, NO/NC bemenettel és 1 darab opcionális kimenettel rendelkezik.

A JKW-IP szoftvere révén az integrációval úgy lehet a hálózat bármely pontjáról kezel ni az egyes ka-putelefonokat, mintha a bel téri egységrôl mûködtetnénk azt. A hálózatban egyszerre 20 darab JK kaputelefon- rendszer és 10 darab számítógép képes együttmûködni, azaz a kapu-telefonok bárhonnan ke-zl hetôek videó belép tetô rendszerként is.Bejövô hívás, külsô érzékelô aktivitás, illetve indítás esetén a rendszer képes akár 10 címre e-mail üzeneteket küldeni.

Kizárólagos forgalmazó:
Hahó Háztechnikai Kft.
Tel: 06-1/350-2098
www.ha-ho.hu
 
2010.07.13 08:47:58   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet