Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Nemzetközi esemény lesz a magyar hackertalálkozó
 
Nemzetközi eseménnyé válik a Hacktivity 2010 hackerkonferencia, amelyet a magyar számítástechnikai biztonsági szakemberek a legrégebbi független IT-rendezvényként tartanak számon. A szeptember 18-án kezdődő kétnapos eseményre, amely Kelet-Közép-Európa legnagyobb hackertalálkozójának számít, az eddigi regisztrációk alapján több mint ezer magyar és külföldi szakember jelezte részvételét - mondta Bártfai Attila, a rendezvény programszervezője. A Hack The Vendor nevű játékban a résztvevőknek lehetőségük lesz egy vagy több információbiztonsági termék tesztelésére, azaz legális keretek között a szoftverek helyszíni feltörésére, amiért - ha sikerül - pénzjutalmat is kapnak.
A konferencia vitaindító beszédét Bruce Schneier, világ egyik leghíresebb számítástechnikai biztonsági szakértője tartja. A külföldi előadók között Alexander Kornbrust Oracle guru és a számítógépes vírusok szakértője, Robert Lipovski is jelen lesz az ESET laborból, Pozsonyból. A fórumon a jogi előadások mellett kiemelt témaként szerepelnek a vezeték nélküli internetelérés biztonsági kérdései.
 
Az elektronikai barkácsolást kedvelők személyesen találkozhatnak Mitch Altman hardverhackerrel, aki San Franciscóból érkezik félelmetes elektronikai tudásával és eszközeivel, hogy a résztvevőkkel közösen forrasszon össze és hívjon életre különleges informatikai eszközöket.
 
További információk a rendezvény honlapján, a www.hacktivity.hu címen találhatók, a Facebook-használók a Hacktivity rajongói oldalán értesülhetnek a konferenciához kapcsolódó eseményekről.
 
(MTI)
2010.08.25 14:46:35   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet