Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Újabb magas elismerés a Magánbiztonsági Ágazati Párbeszédbizottság Munkáltatói oldalának !

A Magyar Biztonsági Vállalkozások Munkaadói Szövetsége elnöke Mandrik István az eddigiek során is komoly szakmai elismerésekben részesült a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége részéről. Személyében ő vesz részt az MGYOSZ megbízásából az Országos Munkavédelmi Bizottságban, ahol ügyvivői szerepet tölt be a munkáltatói oldal képviseletében. Most a hazai érdekvédelem mezzoszintű érdekvédelmi szervezetében az ÁPBT- ben kapott megtisztelő és felelősségteljes megbízást.

 

Az Ágazati Párbeszédbizottságok Tanácsa – a 23 ágazati Párbeszédbizottságból , azaz 23 munkáltatói és 23 munkavállalói törmörülésből és az NGM képviselőiből áll.

 

Az ÁPBT munkáltatói oldal a tegnapi ülésén egyhangúlag úgy határozott, hogy az Ügyvivői Testületbe megválasztja a Magánbiztonsági Ágazati Párbeszédbizottság társelnökét, Mandrik Istvánt. Az Ágazati Párbeszédbizottságok Tanácsa Ügyvivői Testületébe 2-2 főt választás útján delegál a Kormányzat, a munkáltatói és a munkavállalói oldal. A napirendek és döntések előkészítésében meghatározó szerepe van az érdekvédelmi szervezet működésére. Az ÁPBT – nek törvénybe foglalt hatás és jogköre van a munka világát meghatározó kérdések mindegyikében.

 

2015.06.17 18:22:05   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet