Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Megtartotta évzáró közgyűlését az MBVMSZ

2015. május elején megtartotta évzáró közgyűlését a Magyarországi Biztonsági Vállalkozások Szövetsége. Mandrik István, az MBVMSZ elnöke beszámolt a szövetség 2014-es évi munkájáról.

A tagság elfogadta a törvénynek megfelelő módon egységes szerkezetbe foglalt új alapszabályt és megválasztották a társaság tisztségviselőit. A szövetség elnökének Mandrik Istvánt, társelnökének Gyenes Istvánt, főtitkárnak Dr. Pongor Sándort, az ellenőrzőbizottság elnökének Dr. Popper Györgyöt, az ellenőrzőbizottság tagjainak Kárpáti Balázst és Sevcsik Lászlót, az etikai bizottság elnökének Simon Károlyt, az etikai bizottság tagjainak pedig Gyöngy Ernőt és Telek Györgyöt választották.

A tagság egyetértett abban, hogy a személy- és vagyonőri továbbképzések tananyagának összeállításában a szövetség is részt vállalna a jövőben, valamint hogy az oktatást a munkáltatóknak házon belül kell megtartaniuk a cég profiljának megfelelő tartalommal, – ezt az igényüket jelezni fogják a BM felé is.

A szövetség kifejezte örömét, hogy a szakszervezetekkel, az ágazati párbeszédbizottsággal és a Coess-el megfelelően jó a kapcsolatuk. Úgy látják, hogy a minimális rezsióradíj hatása lassan, de emelni fogja a vállalási díjakat, de sajnos még a közbeszerzési eljárások alkalmával lehet ellentétes álláspontokat tapasztalni a vállalási ár területén. A társaság szorgalmazza a szakmai etikai irányelvek minél előbbi kidolgozását.

2015.05.06 17:54:48   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet