Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

A Hikvision 60%-os árbevétel-növekedést ért el 2014-ben

2015 február 5-én a Hikvision, az innovatív videó megfigyelőrendszerek és megoldások világvezető vállalata bejelentette, hogy a 2014-es pénzügyi évet 2,82 milliárd dolláros árbevétellel zárta. A növekedés üteme az előző évhez viszonyítva 60,37%-os, amely kiemelkedik az elmúlt évtizedben mért 53 %-os átlagból.

“A Hikvision folyamatos növekedése a termék innovációs képességünknek, teljeskörű kínálatunknak és folyamatosan bővülő nemzetközi hálózatának köszönhető. A piaci trendekkel összhangban a Hikvision elképesztő eredményeket ért el tavaly mind a hazai, mind pedig a tengerentúli piacokon.” nyilatkozta Cynthia He, a Hikvision alelnöke.

“2014-ben a Hikvision bevételének 8%-át kutatás-fejlesztésre fordította. Jövőre tekintve, a Hikvision továbbra is a K+F erőforrásait az innovatív termékek és piaci szegmensekre specifikált megoldások kifejlesztésére összpontosítja, igazodva a folyamatosan változó biztonságtechnikai iparág igényeihez, annak tudatában, hogy vállalatunk ideális helyet foglal el a komplett videófelügyeleti megoldások teljes piacán.”

2015.02.16 11:51:45   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet