Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Rekordlétszám és pazar hangulat a III. Sziréna Kupán

 Immár harmadik alkalommal rendezte meg a Promosport Kft. a rendvédelmi, hon- és katasztrófavédelmi focicsapatok kispályás tornáját, a Sziréna Kupát a Vasas Fáy utcai sporttelepén. Az érdeklődést mi sem jelezte jobban, mint hogy minden eddiginél több, 18 együttes nevezett a viadalra.

Kora reggeltől egészen délutánig pattogott a labda a három kijelölt pályán, de a foci mellett a hangsúly elsősorban azon volt, hogy a játékosok kollégákkal, régi ismerősökkel, más szervek képviselőivel találkozzanak, kötetlenül beszélgessenek, egy üdítő vagy netán egy korsó sör mellett tárgyalják meg az elmúlt egy év történéseit, hiszen nagy örömünkre a legtöbb csapat visszatérő vendég volt az eseményen.

Az ezúttal már névadó főtámogatóként jelenlévő Porsche Hungária Kft. a Skoda márka révén képviseltette magát a tornán, és a cég nem érkezett üres kézzel: három modelljét is meg lehetett tekinteni a helyszínen, amivel igyekeztek is élni az érdeklődők.

Ahogy haladtunk előre az időben, egyre csak fogytak a résztvevők, a három csoportból nyolc gárda jutott a negyeddöntőbe. Itt még inkább fokozódtak az izgalmak, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal futballistái például igazán próbára tették szurkolóik idegeit, tekintve hogy kétszer is büntetőpárbajban dőlt csak el a soros mérkőzésük.

Végül a NAV éppen hetesekkel bukta el a bronzmeccset a Budapesti Rendőr-főkapitánysággal szemben, és lett negyedik, a döntő viszont simábban alakult: az Országos Rendőr-főkapitányság alakulata 3-0-ra győzött a Sziréna Kupán idén debütáló Országgyűlési Őrség ellen. Az ORFK ezzel a 2013-as ezüst- és a tavalyi aranyérem után harmadszor is felállhatott a dobogóra, másodszor annak legmagasabb fokára.

A torna sikerét nézve nem is lehet kérdés, hogy 2016-ban is lesz Sziréna Kupa, a tervek szerint akkor már húsznál is több csapat részvételével.

 

2015.02.25 15:21:42   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet