Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Újra DÓM-BORÍTUNK – Megérkeztek a legújabb Intello dómkamerák


Az elmúlt egy évben az Intellio felsőkategóriás kameracsaládjának tagjai folyamatosan szaporodtak, ám egy fontos kamerakivitel még hiányzott a palettáról. Ez év júniusában azonban a kör bezárult: megérkeztek az új dómkamerák – teljessé vált a VISUS széria!

A VISUS csőkamerákéval gyakorlatilag megegyező hardvert és objektívet alkalmazó újdonságok megjelenésükkel új kategóriát nyitnak tehát a cég termékskáláján. A beépített távvezérelhető objektívek mellett az új kamerák tartalmazzák a VISUS széria összes erősségét: nagy teljesítményű központi processzor, 30 képkocka másodpercenként akár 3 megapixeles, maximális felbontáson, teljes körű Intellio fedélzeti intelligencia.

A belsővel ellentétben a külső abszolút újdonság: a kamerák új, vandálvédett, kültéri házban kerültek kifejlesztésre. A választható tulajdonságoknak köszönhetően összesen négy új modellben jelentkező, legfrissebb Intellio széria természetesen IR megvilágítással rendelkező kamerákat is kínál. A funkciót 35 db IR LED végzi, melyek segítségével a megvilágítás akár 30 méteres távolságban is hatásos tud lenni éjszaka.

 


A négy új kamera közül kettőnek is része az intellio WDR mód, mely segítségével ezek a modellek képesek akár a 100dB-es képdinamikára is. A újonnan jelentkező modellek típusszámai az alábbiak szerint alakulnak:

ILD-410S-VD-W (WDR mód és IR megvilágítás nélkül)

ILD-420S-VD-W (WDR móddal, IR megvilágítás nélkül)

ILD-410S-VD-IRW (WDR mód nélkül, IR megvilágítással)

ILD-420S-VD-IRW (WDR móddal és IR megvilágítással)

 

Az új VISUS dómkamerák előrendelhetőek, a rendelési feltételekről és árakról érdeklődjön a sales@intellio.eu címen!


Üdvözlettel:
Intellio Team

2014.06.25 10:00:15   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet