Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Vagyonvédelem Szegedtől Ausztriáig – az NKE-n mutatták be az összefogást

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Rendészettudományi Karán tartottak magánbiztonsági szakmai napot, ahol bemutatkozott az Első Magyar Biztonságvédelmi Klaszter, mely az országban egyedülálló módon ismertette meg a résztvevőkkel a magánbiztonság területén úttörőnek tekinthető határon túli összefogást. Ez az első olyan magyar biztonságvédelmi tömörülés, amely már egy együttműködési megállapodást is aláírt osztrák magánnyomozói akadémiával.

A szakmai napon a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara elnöke, Német Ferenc is tartott előadást, aki korábban a nemzetközi összefogásról úgy nyilatkozott, hogy nagy lépést jelent a szakmában, hogy együtt tudnak dolgozni összefogva, határokon át, hiszen ebben a szakmában elengedhetetlen a külföldi kapcsolat, főként a szomszédos országok tekintetében.

A klaszter nemzetközi parterei és az összefogás magyar szereplői mutatkozhattak be a közszolgálati egyetem magánbiztonsági szakmai napján. Így a klaszter mellett a győri Patent Holding, a szegedi Tigers Security, a budapesti Security Master és a két külföldi partner: a szerbiai Eurosecurity és az osztrák EURODET jelent meg bemutatkozó anyagaival az egyetem főépületében. A kiállításon az összefogás résztvevőivel találkozott a Győr Moson Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara Vagyonvédelmi Vezetők Klubjának vezetője, Bauer László.

 

forrás: szegedma.hu

 

 

2014.05.05 08:53:44   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet