Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

AlphaSonic – Az első 100%-ban Zöld vállalkozás az IT szférában

Komoly kihívás minden gazdasági társaság piacra való bejutása és térnyerése illetve piaci részesedésének növelése a versenytársakkal szemben. Ennek egyik leghatékonyabb módszere a pozicionálás vagyis, hogy kiemeljük a meglévő piaci szereplők közül. A piacvezetőknek pedig elkerülhetetlen és fontos a példamutatás.

Korunk legnagyobb kihívása a klímaváltozás mérséklése és a várható következményekre való minél alaposabb felkészülés. Mindennapi tevékenységünkkel rohamos ütemben alakítjuk át éghajlati viszonyainkat, a Föld időjárását úgy, hogy még csak nem is igazán tudjuk, pontosan milyen folyamatok játszódnak le, melyik lépésünknek milyen következményei lehetnek. Az éghajlatváltozás legfőbb oka az emberiség által a légkörbe juttatott üvegházhatású gázok (CO2, metán, stb.) A globális felmelegedés, akárcsak a tűz égése, folyton gyorsul és alig hagy időt a cselekvésre. Változást, e folyamatok lassítását, esetleges megfékezését csak nagyméretű globális összefogás és környezettudatos cselekvési program biztosíthat.

Az Alphasonic Kft. több, mint 20 éve meghatározó szereplője a professzionális számítástechnikai termékek és szolgáltatások piacának.
A cég tevékenységi körébe Komplex közép- és nagyvállalati IT megoldások (hardverek, intelligens rendszer-megoldások, IT-alapú megfigyelő rendszerek), kellékek és perifériák forgalmazása tartozik. A jelenleg 28 fős vállalkozás országszerte, több ezer viszonteladóból álló értékesítési hálózattal rendelkezik.

Az Alphasonic Kft. tulajdonosai kezdetektől fogva környezettudatos szemlélettel irányítják és szervezik vállalkozásukat. Működésük során komoly hangsúlyt fektetnek a környezetvédelemre és az energiahatékonyságra.

Bővebben:

 

 

2014.02.19 12:09:10   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet