Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Kis- és középvállalatok informatikusainak indít hálózati képzéseket a D-Link



Vezetékes és vezeték nélküli hálózati ismeretek mellett az IP alapú videómegfigyelés témakörét is érintik a tanfolyamok

A D-Link Magyarország kis- és középvállalatok informatikusainak hasznos ismereteket biztosító képzést indít 2014 februárjában D-Link Mérnöktovábbképző Kurzus néven. A tavaszi szemeszterben a legújabb vezetékes és vezeték nélküli hálózati ismeretek mellett betekintést biztosít a kurzus az IP alapú videómegfigyelés témakörébe is. Az alap- és közép szinten induló képzésekre korlátozott számban jelentkezhetnek a hazai kis- és középvállalatok IT munkatársai.

Az elmúlt években robbanásszerű fejlődés következett be a hálózati technológiák terén: a saját eszközök vállalati hálózatra kapcsolása (BYOD), a virtualizáció, a mobilkészülékek üzleti célú alkalmazása új biztonsági és strukturális követelményeket támaszt. Az ezeknek a követelményeknek történő megfelelés jelentős versenyelőnyt biztosíthat. Ehhez azonban felkészült szakemberekre van szükség olyan időszakban, amikor a költségmegtakarítások a továbbképzéseket is behatárolják.

Ezt felismerve a D-Link Magyarország 2014-től a kis- és középvállalatok számára is elérhetővé tette Mérnöktovábbképző Kurzusát. A Kurzus tavaszi szemeszterében switching, üzleti vezeték nélküli hálózatok és IP megfigyelés témákban tartott egynapos alap- és kétnapos, gyakorlati feladatokat is tartalmazó közép szintű tanfolyamokra lehet jelentkezni.
 


A tanfolyamok hasznosak minden rendszergazdának, hálózati adminisztrátornak vagy üzemeltetéssel foglalkozó informatikusnak.
A meghirdetett tanfolyamokra korlátozott számban lehet jelentkezni, így érdemes minél hamarabb regisztrálni.

Jelentkezni a következő linken lehet:
D-Link Mérnöktovábbképző Kurzus 2014 – jelentkezési lap


 

 

 

2014.01.31 14:58:16   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet