Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Biztosítsa nyugalmát a Pyronix Enforcerrel és a Hik-Connecttel idén Halloweenkor

Közeledik a Halloween, az emberek feldíszítik házaikat, partikra készülnek és a gyerekek Halloween-köszöntővel járnak –, teljes biztonságot nyújthatunk nekik, most hogy az Ő ingatlanuk biztonságos és védett.

Hogyan? A teljesen integrált Pyronix Enforcer biztonságikontroll-panellel, a Hik-Connect okoseszköz-alkalmazással és bármilyen Hikvision videoeszközzel.

Ez a biztonsági rendszer a felhasználónak lehetővé teszi, hogy a távolból élesítse, kikapcsolja és videomonitoron keresztül figyelje ingatlanát bárhonnan, bármikor.

Könnyen telepíthető – hála a sok díjat nyert kétirányú rádiós technológiának –, a Pyronix biztonsági perifériás eszközök széles köre, illetve bármely Hikvision kameraeszközzel való összeköttetés kiemelkedő rugalmassága, lehetővé teszi az egy rendszerré alakítást.

Ez a rendszer tökéletesen teljesíti a biztonsági követelményeket és a felhasználó által kívánt funkciókat minden telepítésnél.

A területhatár védelme érdekében egyszerűen használható az XDL12TT-WE detektor bármely kültéri kamerával együtt, hogy felhasználóinak megbízható és erős kültéri észlelést nyújtson videomonitorral, korai figyelmeztetéssel és videoigazolási képességgel.

Ha a vámpírok, a vérfarkasok, gonosz szellemek vagy bármely más behatoló megközelíti a felhasználó tulajdonát, ingatlanát, melléképületét, garázsát, az XDL12TT-WE nagy hatótávolságú jelzést biztosít –, Anti-Sway analitika, Tri-Signal Logic és Dual-Vision Pet immuntechnológia segítségével észleli őket – és tájékoztatja a központot.

Az Enforcer azonnal küld egy korai figyelmeztető jelzést –, közvetlenül a felhasználónak a Hik-Connecten keresztül riasztva őket –, hogy a külső határterületen behatolás történt.

Amikor a riasztott felhasználó megkapja a fegyelmeztetést, egyszerűen csak videóra kapcsol és pontosan látja HD felbontással, még a sötétben is (a telepített kamerától függően), mi is történik. Ezért a rendszer észlel, figyelmeztet és a megerősítés képességét nyújtja a felhasználónak bármely esemény alkalmával, mielőtt bármely betörési kísérlet egyáltalán bekövetkezhetne.

Az ilyen funkcionalitás beltéri KX detektorokkal, üvegtörési szenzorokkal, kapcsolókkal és bármilyen beltéri kamerákkal alkalmazható az ingatlanban. A Pyronix perifériás eszközeinek körében életbiztonsági érzékelőket is találunk, amelyek észlelnek és riasztanak tűz, szén-monoxid-gáz vagy bármely vízszivárgás esetén.

Ezek az eszközök a Hik-Connecttel együtt tökéletesen informálják és biztosítják a felhasználót, aki ura lehet a helyzetnek, legyen bárhol is.

Ha netán puffanást hallunk az éjszakában, vagy bármely nemkívánatos látogató ólálkodik körülöttünk idén Halloweenkor – Ön és az Ön felhasználói teljes nyugalmat élvezhetnek!

 

 

2018.10.26 15:25:13   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet