Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Jong Wan Lim a Samsung Techwin Europe új vezérigazgatója

Jong Wan Lim kinevezését megelőzően 26 évig dolgozott a Samsung cégcsoporton belül, az üzletfejlesztésért és a tengerentúli országokért felelős igazgatói pozícióban. Jong Wan Lim vezette a Samsung Techwin DACH, CIS és kelet-európai régióinak csapatait.
„2014 rendkívül izgalmas év lesz Európában, Oroszországban és a CIS országokban a Samsung Techwin számára. Örömmel tölt el, hogy egy professzionális csapatot irányíthatok, amely hozzám hasonlóan elkötelezett a lehető legjobb pre- és post sales-támogatások és a kategóriájában legjobb videomegfigyelő megoldások mellett ” – mondta el Jong Wan Lim.
„Az IP alapú hálózati videomegoldások értékesítése már most meghaladja a hagyományos analóg rendszerekét. A telepítők és rendszerintegrátorok körében rendkívül népszerű WiseNetIII full HD felbontású termékcsaládunknak köszönhetően radikálisan nő IP rendszereink eladása. Meggyőződésem, hogy 2014-ben és azt követően növelni tudjuk piaci részesedésünket.”

Samsung Smart Security
Samsung biztonságtechnikai részlege fejleszti és gyártja azokat a biztonsági videó- és beléptető rendszereket, amelyek megfelelnek a felhasználók jövőbeli igényeinek is. A Samsung olyan biztonságtechnikai és beléptető eszközöket fejleszt és gyárt, amelyek már ma a jövőt jelképezik, amelyek használhatóak a ma, de még inkább a jövő felhasználói számára is. A termékek innovatív technológiákon alapulnak, amelyek közül jó néhány a Samsung saját védett szabadalma. Ezekkel költséget takarít meg a rendszerintegrátoroknak és az IP rendszerek üzemeltetőinek egyaránt.

A Samsung Smart Security filozófia meglátszik azon is, hogy a Samsung rugalmasságot biztosít a vásárló részére. A vevő kiválaszthatja a neki legmegfelelőbb összeállítást, amelyik a legjobban támogatja az eredeti elképzeléseit, de válogathat a már korábban bevált megoldásokból is. A választás lehetősége magába foglalhatja a jól bevált és versenyképes árú analóg rendszereket is! A kamerák, DVR-ek, monitorok, választékának széles skálája egyszerűsíti az egységes end-to-end megoldás kiépítését, amely az egymáshoz könnyen illeszthető elemekből felépített, egységes hálózatot jelenti. A kamerák, DVR-ek, monitorok, a rögzítők, a tartozékok, stb. választéka biztosítja a felhasználó számára a teljes end-to-end megoldást. Ezekkel a DVR-ekkel és monitorokkal tulajdonképpen egy teljes, ingyen használható „end-to-end” IP hálózati kapcsolat építhető fel anélkül, hogy bármilyen extra kiadásra, vagy licensz megvásárlására szükség lenne. Az ingyenesen használható megtekintő és rögzítő szoftver, valamint az eszközök széles termékválasztéka sokféle lehetőséget rejteget, még akkor is, ha multistreames átvitelt használunk, miközben a szolgáltató komolyan korlátozza a csatorna átviteli kapacitását. Hibrid megoldások közé tartoznak a kódolók, amelyek egyszerű és gazdaságos megoldást nyújtanak az analóg kamerák beintegrálására az IP-s felügyeleti hálózatba.

A Samsung biometrikus, beléptetés-érintésmentes és okoskártyás beléptető rendszerei teljesen beleintegrálhatóak a PIN kódos beléptető rendszerekbe és az SDR digitális videórögzítőkbe. Ezzel maximális előnyhöz jutunk, mert a rendszerben rögzített beléptetési eseményekhez és képekhez párosítani és szinkronizálni tudjuk az eseményeket bemutató videó felvételeket.

A kategóriájában legjobb minőséget nyújtó megoldások csak egy kis részlete az egész rendszer működésének, amit a Samsung Smart Security jelent a biztonságtechnikában. A legjobb termékkategóriájú eszközök és megoldások csak egy részei annak, amik a Samsung szolgáltatást a kategória legjobb osztályába sorolják. Ezek mind a Smart Security Best Class szolgáltatás részei. Maguk a termékei csak töredékei annak, amivel a Samsung Smart Security a legjobb minőségű eszközöket és a legjobb kiszolgálást nyújtja a felhasználóinak. A Samsung termékeit mindig kiemelkedőnek értékeli a piac, mind a termékek minőségét, mind a szolgáltatást figyelembe véve. Kiválóságukat számos független tesztelő is elismeri. Számos teszt azt az eredményt hozta ki (véletlenszerűen kiválasztott tesztdarabok bevizsgálásán), hogy a felhasználók kiválóra értékelték a minőséget. Ez annak is köszönhető, hogy tökéletes az eladás előtti és a tesztelés utáni minőség és ez, ami a terméktámogatás magas színvonalát is dicséri. Az oktatás és a műszaki támogatás is központi szerepet kap a költségmentes rendszertervezéstől, a 3 éves garanciáig. Hangsúlyt kap az oktatás megszervezése a telepítők és a rendszer integrátorok számára a kiállításokon, mint pl. az IFSEC, gyakorlati bemutatókon, hands-on oktatásokon, bemutatva mindent a gyakorlatban. Ezek a módszerek azok, amelyek megteremtik a bizalmat, a tervezés és az integrált IP-s hálózatok iránt.

A Samsung professzionális biztonsági termékei népszerűek és széles körben terjednek egész Európában. A professzionális videó eszközöket számos helyen meg lehet vásárolni Európa szerte, köszönhetően a széles körben elérhető forgalmazói hálózatnak.

2014.01.10 12:30:00   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet