Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Jó üzlet a személy- és vagyonvédelem?

Egyre jobban növekszik a személy- és vagyonvédelmi szolgáltatások igénye – derül ki a közbeszerzés-online.hu statisztikai adataiból.
Mik ezek?

Legyen szó objektumőrzésről, területőrzésről, ipari létesítmények, irodaházak őrzéséről vagy akár technikai jellegű vagyonvédelemről, ebben az évben megemelkedett a kérelem és maga a befektetés is, ami ezen piac területét illeti a közbeszerzés-online.hu szerint.

Az elmúlt hónapokban jelentős számú vállalkozások nyertek el közbeszerzési projekteket. Az évi befektetett összérték meghaladja a 2 milliárd forintot, tavaly évhez képest, az idén sokkal több őrzési szolgáltatásra volt szükség.

A top 10 projekt értéke közel 900.000 forint, amelyből az első megnyert projekt ajánlatkérője a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt., a befektető nyertes pedig a Pajzs 07 Kft. – Referens Kft.- BB Védelem Kft. Konzorcium. A további helyezéseken is hasonló társuló vállalkozások nyertek el pályázatokat.

Több, mint 600 közbeszerzési pályázat jelent meg a Biztonság és védelem kategórián belül, melynek 85 százaléka Pest megyében valósult meg, ezt követi Hajdú-Bihar megye, Csongrád, valamint a többi megye.

A Belügyminisztérium által elfogadott törvény, miszerint ötévente minden vagyonőrnek továbbképzésen kell részt vennie és minősítő vizsgát kell leraknia, semmiképpen nem riasztotta el a cégeket, valamint nem akadályozta meg ezen piac növekedését.

A fent említett statisztikai felmérések igazolják hogy Magyarországon, akárcsak bárhol a világon ezen tevékenységi kör nyereséget és bevételt eredményez, hiszen a védelem egy létfontosságú szolgáltatás.

 

 

vg.hu

 

 

 

2013.11.11 10:46:31   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet