Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Az Axis 3 megapixeles HDTV modellel egészíti ki fix éjjel-nappali dómkamera-kínálatát

Az AXIS M3026-VE kisméretű hálózati kamera kedvező ára mellett kültéri vandálbiztos kivitelt, 3 megapixeles felbontást, valódi éjjel-nappali funkcionalitást, továbbfejlesztett videostreaminget és intelligens videomegoldásokat kínál. Az AXIS M30 sorozat legújabb tagja ideális szállodákba, benzinkutakra, éttermekbe, irodákba és iskolákba, minden olyan helyre, ahol a nagylátószög mellett a fényérzékenység és az éjjel-nappali működés is fontos.

Az Axis Communications, bemutatta az AXIS M3026-VE modellt, mely 3 megapixeles és 1080p HDTV felbontást biztosít 106°-os horizontális látószög mellett. Az AXIS M3026-VE automatikus mozgatású infraszűrővel rendelkezik, így nappal színes, míg alacsony megvilágítás mellett – felhasználva a fény infra tartományát – magas minőségű fekete-fehér képet biztosít.

„Az AXIS M3026-VE tovább erősíti a rendkívül sikeres fix minidóm választékunkat” – mondta el Erik Frännlid, az Axis termékmenedzsmentért felelős igazgatója. Az M30-as sorozat így már nyolc termékből áll, köztük a nemrég bemutatott kültéri, beépített infra megvilágítóval szerelt AXIS M3024-LVE és a 2 megapixeles AXIS M3025-VE.

„Az AXIS M3026-VE vonzó választás azokon a költségekre érzékeny piacokon, ahol kisméretű, versenyképes árú kültéri dómkamerára van szükség, mely olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a 3 megapixeles felbontás, jó fényérzékenység, ki és bemenetek, valamint megfelelő kapacitás videoanalitikai alkalmazásokhoz” – tette hozzá Frännlid.

Csakúgy, mint a sorozat többi tagja, az AXIS M3026-VE is gyorsan és könnyen telepíthető. Mennyezetre és falra is szerelhető, a kamera iránya könnyen beállítható. Támogatja az Axis Corridor Format megoldását, mely biztosítja a függőleges irányú nagyobb lefedettséget, így ideálisan alkalmazható folyosókon és falak mentén. A kamera gyárilag beállított fókusszal érkezik, így további állításra nincs szükség, ezzel is rövidítve a telepítéssel töltött időt. Tartozéka egy 2 m-es hálózati kábel, tápellátása pedig PoE-n (IEEE 802.3af) keresztül történik. Külön kültéri házra nincs szükség, hiszen a kamera IP66 és NEMA 4X minősítésű, így megfelelően védett por, eső és hó ellen. Mechanikai behatások ellen IK10 védettségű.

Az AXIS M3026-VE októbertől már elérhető az Axis disztribútorainál.
Fotókért és további információért, kérjük, látogasson el a következő weboldalra:
www.axis.com/corporate/press/press_material.htm?key=m3026ve
 

2013.10.01 14:12:32   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet