Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Az Axis kedvező árú, új, bullet hálózati hőkamerát mutatott be

Az AXIS Q1931-E kamerát zord környezeti és hőmérsékleti viszonyokhoz tervezték. A versenyképes ár mellett magas kontrasztú, 384×288 felbontású képek jellemzik. Ez az első hőkamera, mely a Corridor Formatot is alkalmazza, így kifejezetten jól alkalmazható a kültéri védelemben, például ipari létesítményekben vagy vasúti vágányok mentén.

Az Axis Communications, a hálózati videoeszközök piacvezető gyártója hőkamera-választékának egy erős, új tagját mutatta be kültéri védelmi feladatokra. Az új AXIS Q1931-E hálózati hőkamera egy masszív szerkezetű és megfizethető árú, bullet típusú kamera, mely teljes sötétségben és összetett fényviszonyok mellett is alkalmazható. További kiegészítők nélkül használható kültérben, olyan célokra, ahol a behatolási kísérlet mielőbbi felismerése kritikus fontosságú. Az Axis Corridor Format lehetővé teszi a kép elforgatását, így nagyobb függőleges látószöget biztosít, ami például hosszú kerítésszakaszok megfigyelése esetén előnyös.

„Első hálózati hőkameráink sikeres bemutatkozása után most bemutatjuk az új AXIS Q1931-E-t. Az új kameramodell új sztenderdeket állít fel mind a megbízható érzékelés, mind az ár terén. Korábban a hőkamerák csak a drágább biztonsági rendszerek esetében merülhettek fel valós opcióként” – mondta Erik Frännlid, az Axis Communications termékmenedzsmentért felelős igazgatója. „Az AXIS Q1931-E bármely biztonsági rendszer esetében elérhető alternatívát biztosít.”

A négy lencséből álló választék, a 384×288-as felbontás, a fejlett képfeldolgozás tovább növeli a hatékonyan lefedhető területet. A választható lencsék maximális flexibilitást biztosítanak a szükséges látószög és lefedett terület beállításában, mely 220 m-től (50°) 1800 m-ig (6°) terjed. A kamerák az IP megfigyelő rendszerek legfontosabb tulajdonságaival rendelkeznek, mint a H.264 és MJPEG tömörítés, a kétirányú hangkapcsolat, a memóriakártyán történő rögzítés vagy a PoE táplálás.
Az intelligens videoanalitikai megoldások kulcsfontosságú tartozékai minden hőkamerákra épülő rendszernek, az AXIS Q1931-E érzékeli a szabotázst, a mozgást, valamint támogatja az AXIS Camera Application Platformot.
Az új kamera erős kiegészítője az AXIS Q-sorozatnak. Az AXIS Q1931-E 2013 harmadik negyedévétől elérhető az Axis disztribúciós hálózatán keresztül.

Az Q1931-E kamerák számos egyéb videomenedzsment alkalmazással használhatók, mint például az Axis Camera Station vagy az Application Development Partner program eredményeként más gyártók termékeivel is. Továbbá támogatják az Axis Camera Application Platformot, az Axis Video Hosting alkalmazást, valamint az ONVIF-et a szélesebb körű integráció érdekében.

Fotókért és további információért kérjük, látogasson el a következő weboldalra:
www.axis.com/corporate/press/press_material.htm?key=q1931e
www.axis.com/r/video-q1931e

AXIS

2013.06.05 15:06:43   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet