Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Aspectis Open Day – 2013. április 9.

Tisztelettel meghívunk az Axis Communications-szel és Milestone Systems-szel közösen szervezett Aspectis Open Day-re!

Az Aspectis Open Day rendezvényünkön a két globális piacvezető cég beszámol az újdonságaikról. Különös aktualitása van ennek most, mivel a Milestone a napokban mutatta be új VMS platformját és további forradalmi újdonságokat is várhatunk a következő hetekben. Az Axis a tőle megszokott rohamtempóban ontja ki magából az újdonságokat, lesznek olyan termékek, amiket itt mutatunk meg legelőször a magyar közönségnek. A két piacvezető cég kombinációban egyedülálló dinamikát tud felmutatni a fejlődésben.

Ez alkalommal szeretnénk bemutatni két további gyártót, akiket úgy gondolunk, hogy projektjeitekben értéket tudnak hozzáadni. Az IPS (Securiton) az Axis Camera Application Platform-ot használva olyan intelligens megoldásokat fejleszt, amiket közvetlenül az Axis hálózati kameráiba lehet betölteni.

A Gamanet által fejlesztett C4 egy olyan integrált rendszer, amellyel nem csak biztonsági rendszereket lehet menedzselni, hanem ezek folyamatait, valamint központi identitásmenedzsmentet is lehet végezni.

Időpont: 2013. április 9., kedd 9.00 - 14.00
Helyszín: Hilton Budapest WestEnd, 1062 Budapest, Váci út 1-3.

A szünetekben benézhetsz mini-kiállításunkra is, ahol megnézheted, kipróbálhatod azokat az új megoldásokat, amik a prezentációkban bemutatásra kerülnek. Itt közvetlenül beszélhetsz a gyártók képviselőivel és az Aspectis szakembereivel egy finom kávé és szendvics mellett.

Bízunk benne, hogy a fenti program felkeltette érdeklődésedet, számítunk a részvételedre. A rendezvény természetesen ingyenes partnereink részére, de előzetes regisztrációhoz kötött.

A nap végén az Axis jóvoltábol egy AXIS M1014 hálózati kamerát sorsolunk ki!

Jelentkezni a következő linken lehet: http://aspectis.hu/reg/

2013.03.29 16:33:45   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet