Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

I.Sziréna Kupa – a rendvédelmi, katasztrófavédelmi honvédelmi szektor focitornája

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság csapata nyerte az I. Sziréna Kupát

Erőt és fegyelmet, az összpontosítás képességét sugárzó 12 kispályás labdarúgó csapat vonult fel intézményi vezetői mögött a február 23-án első alkalommal megrendezett Sziréna Kupa foci tornán, amelynek előkészítésére és lebonyolítására a PromoSport Kft vállalkozott.
„A kormányzati, az önkormányzati és a közigazgatási szférák, valamint az egészségügy szereplőinek a számára megrendezett amatőr sporteseményeink sikerén felbuzdulva határoztuk el magunkat arra, hogy a rend-, a katasztrófa- és a honvédelem futballbarátait is a pályára hívjuk, és egy olyan versengés lehetőségét alakítjuk ki, amely mostantól évre-évre egy igazi „sportos” kihívást jelenthet a számukra.” – ezekkel a szavakkal mutatta be a Sziréna Kupát a rendezőgárdát vezető Szalay Gergő, a házigazda PromoSport Kft ügyvezetője. A szervezők felkérésének eleget téve a fővédnöki tisztet dr. Pintér Sándor belügyminiszter töltötte be.
A délelőtti csoportmérkőzéseken az Alkotmányvédelmi Hivatal, a Belügyminisztérium, a BRFK, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Honvédelmi Minisztérium, a Magyar Honvédség, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, az Országos Mentőszolgálat, az ORFK, a Terror-elhárítási Központ, valamint a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának a „válogatottjai”vettek részt, és küzdöttek meg a legjobb hat közé jutásért. Egy újabb körmérkőzéses szakasz alakította ki a helyosztók párosítását, amelynek végén az ORFK és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság focistái készülhettek fel a döntőre. Az aranyérmekért folyó párharcból 3-0-ás győzelemmel utóbbiak kerültek ki győztesen, bizonyítva, hogy – bár a munkájuk lényege a védelem – a futballpályán a támadásban is képesek kiemelkedő teljesítményre…A bronzmérkőzést a Magyar Honvédség nyerte kiütéses 5-0-ás eredménnyel az Alkotmányvédelmi Hivatal ellen, míg az ötödik helyet a Terror-elhárítási Központ focistái érdemelték ki, akik szintén nagyon magabiztosan, 7:1-re verték a Belügyminisztérium együttesét.

 

A torna sikeres lebonyolításához és látványos kereteinek kialakításához több segítőkész támogató járult hozzá, amelyek közül külön is említést érdemel a Porsche Hungária Kft, a Vodafone Magyarország Zrt, valamint a Geoview Systems Kft.

2013.02.26 15:58:49   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet