Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Országos Küzdősport Bajnokság (TEK)

2012. évben – az ORFK RSZKK és a Magyar Rendészeti Sportszövetség felkérésére – a Terrorelhárítási Központ szervezi és bonyolítja le a rendvédelmi szervek országos küzdősport bajnokságát.

A BM és a HM hivatásos állománya, meglepetésként egy neves külföldi terrorelhárító egység versenyzői, valamint K1 harcosok - többek között Karacs Attila is - ringbe lépnek 2012. szeptember 29-én a Terrorelhárítási Központ küzdősport gáláján a Syma csarnokban.

 

Több mint 300 versenyző, 17 súlycsoportban, 3 stílusban (K1, karate és Ju Jitsu) méri össze erejét. Emellett barátságos, de komoly presztízsű meccseken a TEK és a már említett külföldi kommandós társszerv legjobbjai is összemérik harctudásukat.

 

A verseny fővédnöke Pintér Sándor belügyminiszter és Hende Csaba honvédelmi miniszter, Borkai Zsolt, a MOB elnöke és Leyrer Richárd, a Magyar Kick-Boksz Szövetség elnöke.

 

A verseny díszvendégei a magyar küzdősport legendái: Antal János 8 Danos Shotokan karate mester, Furkó Kálmán nyugalmazott ezredes 7 Danos Kyokushin karate mester, Gyebnár Ferenc 6 Danos Judo mester, Kelemen István 9 Danos Ju Jitsu mester, Orehovszki Zoltán bv alezredes 5 Danos Kyokushin karate mester, Rehák György Magyar Kick-Boksz Szövetség Muaythai és K-1 szakágvezető.

 

A TEK küzdősport gála selejtezői reggel 9.00-kor, a döntők délután 15.00-kor kezdődnek. A gála szuperfight meccsekkel és bemutatókkal este 18.00-kor folytatódik. A belépő árával - azaz a 300 forintos jelképes összeggel - a tisztelt nézők a rendőrárvákat támogató alapítványt segítik.

 

A rendkívüli érdeklődésre való tekintettel a jelentkezési határidőt 2012. szeptember 14. –én (péntek) 12.00 óráig meghosszabbítottuk.

 

További információ a versenyről és a nevezési lapok az alábbi linken érhetők el:

http://karate.tek.gov.hu/

 

 

2012.09.12 08:45:04   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet