Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Strandpapucsos alak miatt szigorítanak a Teve utcában

Felülvizsgálják a belépőket, a teremgarázs behajtási engedélyeit, szigorítják a beléptetést a rendőrség Teve utcai székházába, miután az országos rendőrfőkapitány egy strandpapucsos, törülközőt lóbáló idegennel találta magát szemben a székház bejáratában.

 

Az országos rendőrfőkapitány múlt csütörtökön találta magát szemben egy strandpapucsos, rövidnadrágos, törülközőt lóbáló alakkal a Teve utcai székház bejáratában. A megdöbbent főkapitány megkérdezte az idegen férfit, hogy merre járt, s mi dolga volt az épületben. A törülközős ember közölte, hogy az edzőteremben volt. A főkapitány kérdésére elárulta azt is, hogy nem rendőr, bankban dolgozik, a közelben lakik, s ezért használja a rendőrség edzőtermét.

A megdöbbent főkapitány azonnal intézkedett: hétfőn reggel az ellenőrzési főosztály mintegy harminc munkatársa ellenőrizni kezdte a belépőket, a székház alatti teremgarázs behajtási engedélyeit. Minden egyes civil engedély esetében megvizsgálják, hogy azt ki adta ki. Szigorították a rezsim intézkedéseket, a beléptetést, az engedélyek kiadását. A teremgarázs behajtási engedélyeinek zömét feltehetően visszavonják, hiszen - mint kiderült - négyszáznál is több autónak van behajtási engedélye, azok jelentős részét civileknek adták ki.

HP

 

2012.09.12 08:46:56   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet