Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Központi polgári védelmi szervezet alakul

Az év eleje óta hatályban lévő katasztrófavédelmi törvényben foglaltaknak megfelelően központi polgári védelmi szervezet alakul a különleges szakértelmet és technikai eszközöket igénylő szakfeladatok ellátása érdekében.
A központi polgári védelmi szervezet megalakításáról szóló egyeztető megbeszélésen a BM OKF országos polgári védelmi főfelügyelője mellett a Magyar Közút Nonprofit Zrt., a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Tranzorg Kft., a Magyar Barlangi Mentőszolgálat, a Magyar Búvár Szakszövetség és a Katasztrófavédelmi Intervenciós Csoport szakemberei vettek részt.

A szervezet az ország egész területén bevethető és alkalmazható lesz a lakosság megsegítése érdekében, akár több megyét érintő veszélyeztetettség esetén is. A központi polgári védelmi szervezet tagszervezetei azon szervezetek közül kerülnek ki, amelyek speciális végzettséggel, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereinek, valamint technikai eszközeinek köszönhetően hatékonyan képesek részt venni a védekezésben és a károk elhárításában.

 

2012.09.13 08:48:42   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet